Ramon Soler-Padró

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

22/02/2019 07:02

Lliure comerç, la aposta entre el Japó i la UE

En contra de la tendència de proteccionisme que marca els Estats Units, la Unió Europea i Japó signen un tractat de lliure comerç que afavoreix les denominacions d’origen i tots els productes que tan per a Espanya com pel Japó, formen part del seu estendard culinari i de manufactura.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

22/02/2019 06:55

Made in Japan – Educació i lliure comerç

Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. En aquesta ocasió parlarem de l’èxit acadèmic dels joves japonesos i de les possibilitats que tenim aquí per anar a estudiar allà, xerrarem també del tractat de lliure comerç que afavoreix l’intercanvi econòmic i cultural entre Europa i el país del sol naixent, i per acabar coneixerem UM Sabors de l’Àsia, una botiga dedicada a transmetre la passió pels productes de la cuina nipona a casa nostra. Tampoc deixeu escapar al lliçó d’avui de Japonès, on aprendrem a orientar-nos. Hajimemashouka?! Som-hi?!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

07/02/2019 20:00

Made in Japan – Iniesta, arquitectura i tataki

Per aprendre llengua, arquitectura, costums i cuina del Japó no pots perdre’t aquest programa, on tenim convidats de luxe com Daniel Mòdol, l’estudi d’arquitectura Nikken Sekkei o Julio Roselló, director de Cuines de Grupo Nomo. Hajimemashouka?! Som-hi?!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

07/02/2019 20:00

Arquitectura: NIKKEN SEKKEI i la remodelació del Camp Nou

L’estudi d’arquitectura Nikken Sekkei, un dels més famosos de tot el mon i encarregat de la remodelació de l’estadi del Barça, ens desvetlla els secrets de la arquitectura nipona.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

07/02/2019 20:00

Tataki de moll amb tirabecs saltats al wok

Julio Roselló, des de les cuines de Nomo, t’ensenya a preparar una recepta que fusiona tècnica japonesa i producte mediterrani. Si vols presumir d’habilitats culinàries no pots deixar perdre aquesta master class!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

01/02/2019 06:10

La millor postal de Japó - Miyajima

Vols saber quina és una de les millors postals de Japó? Doncs Ramon Soler-Padró et descobreix una de les millors: Miyajima. Tot de la ma de l’Érika Hatamoto de JTB i la Natàlia Mazarredo, assessora de cultura del Consolat japonès.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

01/02/2019 06:10

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

01/02/2019 06:10

La millor postal de Japó - Miyajima

Vols saber quina és una de les millors postals de Japó? Doncs Ramon Soler-Padró et descobreix una de les millors: Miyajima. Tot de la ma de l’Érika Hatamoto de JTB i la Natàlia Mazarredo, assessora de cultura del Consolat japonès.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

01/02/2019 06:05

MUJI, el concepte darrera la no-marca.

Joaquim de Toca, Director General de MUJI et descobrirà el perquè MUJI tot i ser una marca, no en deixa cap d’estampada als seus productes. Una marca que triomfa al Japó que des que va aterrar a Barcelona, no ha fet més que expandirse per Espanya.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

01/02/2019 05:51

Made in Japan – MUJI, MIYAJIMA i MAN

Vols aprendre a demanar el preu en japonès? Saps què hi ha darrera la marca nipona MUJI? Saps on es troba una de les millors postals del Japó? Si vols descobrir aquesta i moltes més curiositats sobre el país del sol naixent no pots perdre’t el nostre programa. Hajimemashouka? Som-hi?