Raül Balam

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 15:08

Fem l'agost 03/08/2018

El cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam, ens ha visitat avui i ens ha explicat que ell de petit era molt mal estudiant, i que gràcies a que el van possar a treballar aviat a la botiga del poble, va adonar-se que volia ser cuiner. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 15:08

Fem l'agost 03/08/2018

El cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam, ens ha visitat avui i ens ha explicat que ell de petit era molt mal estudiant, i que gràcies a que el van possar a treballar aviat a la botiga del poble, va adonar-se que volia ser cuiner. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 14:57

Fem l'agost 03/08/2018

Aquest dissabte es compleix un mes de l'arribada del vaixell de l'Open Arms al port de Barcelona. Hem volgut saber quina és la situació d'aquestes persones, i al "Fem l'agost" hem pogut parlar amb el coordinador de Pro Activa Open Arms, Gerard Canals, la periodista i sociòloga Nazanin Amirian, i el president de l'associació d'amics del poble marroquí, Alami Susi. També ens ha visitat el cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam. A la part final del programa el Victor Parrado ens ha explicat com es prepara un espectacle, i també hem volgut saber com s'està vivint l'onada de calor a llocs com un forn o una empresa de gels.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 14:57

Fem l'agost 03/08/2018

Aquest dissabte es compleix un mes de l'arribada del vaixell de l'Open Arms al port de Barcelona. Hem volgut saber quina és la situació d'aquestes persones, i al "Fem l'agost" hem pogut parlar amb el coordinador de Pro Activa Open Arms, Gerard Canals, la periodista i sociòloga Nazanin Amirian, i el president de l'associació d'amics del poble marroquí, Alami Susi. També ens ha visitat el cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam. A la part final del programa el Victor Parrado ens ha explicat com es prepara un espectacle, i també hem volgut saber com s'està vivint l'onada de calor a llocs com un forn o una empresa de gels.