Revista

Onda Cero Galicia

18/11/2019 12:48

Gente Viajera de Galicia (15-11-2019)

Como cada venres, a viaxe comeza coa actualidade da semana e cun destino express: o Castelo de Soutomaior para participar nunha nova cata amateur da Ruta do Viño Rías Baixas. Desfrutamos da cultura e da gastronomía compostelá coa directora da Revista Pincha, Rebeca Munín. Buscamos cidades que se transforman coa chegada do Nadal con María Fernández desde www.traveler.es e rematamos descubrindo un novo xeodestino: a Ribeira Sacra entre as provincias de Lugo e Ourense.

Onda Cero Galicia

18/11/2019 12:48

Gente Viajera de Galicia (15-11-2019)

Como cada venres, a viaxe comeza coa actualidade da semana e cun destino express: o Castelo de Soutomaior para participar nunha nova cata amateur da Ruta do Viño Rías Baixas. Desfrutamos da cultura e da gastronomía compostelá coa directora da Revista Pincha, Rebeca Munín. Buscamos cidades que se transforman coa chegada do Nadal con María Fernández desde www.traveler.es e rematamos descubrindo un novo xeodestino: a Ribeira Sacra entre as provincias de Lugo e Ourense.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

26/09/2019 21:18

Mary Santpere va ser una revolucionària

Un 23 de setembre de 1992 va morir Mary Santpere. Ens ho ha explicat la Georgina Boixereu i Vozmediano gràcies a accionar, un dia més, la seva càpsula del temps. Hem acabat cantant 'El vestir d'en Pasqual'!

LA CÀPSULA DEL TEMPS

26/09/2019 21:18

Mary Santpere va ser una revolucionària

Un 23 de setembre de 1992 va morir Mary Santpere. Ens ho ha explicat la Georgina Boixereu i Vozmediano gràcies a accionar, un dia més, la seva càpsula del temps. Hem acabat cantant 'El vestir d'en Pasqual'!

Dedicada a difundir la riqueza de los productos típicos

28/06/2018 14:09

Revista 'Alimentos Infinitos'

La revista quiere ser una modesta contribución de Onda Cero Cantabria a difundir la riqueza de los productos típicos de esta región, genuinos, auténticos, y únicos. El menú de la revista lo integran los productos más típicos de la gastronomía cántabra: de primer plato, quesos; de segundo, anchoas; y de postre, sobaos pasiegos

Dedicada a difundir la riqueza de los productos típicos

28/06/2018 14:09

Dedicada a difundir la riqueza de los productos típicos

28/06/2018 14:09

Revista 'Alimentos Infinitos'

La revista quiere ser una modesta contribución de Onda Cero Cantabria a difundir la riqueza de los productos típicos de esta región, genuinos, auténticos, y únicos. El menú de la revista lo integran los productos más típicos de la gastronomía cántabra: de primer plato, quesos; de segundo, anchoas; y de postre, sobaos pasiegos