Robert Calvo

TENDENCIAS DE VERANO

08/08/2024 13:47

En la maleta tenemos que poner lo esencial

Fabiana Finetto nos trae cada semana tendencias de verano. Hoy jueves nos ha ayudado a hacer algo muy importante: montar la maleta para irnos de vacaciones. Lo esencial es tener organización mental.

EL COR DE LA CIUTAT

07/08/2024 17:43

L'estiu es fa notar a la portada de les revistes

Com cada dimecres, en David Cervelló ens ha desgranat les portades de les revistes del cor, que aquesta setmana ens mostren molts famosos en banyador i també els membres de la Casa Real als Jocs Olímpics de París.

NOVA ATRACCIÓ

07/08/2024 17:28

'Merlí' és la nova sensació al parc d'atraccions Tibidabo

Avui hem parlat amb Joan Campà, de l'equip de comunicació del parc d'atraccions Tibidabo. Ens ha explicat que la nova atracció 'Merlí', estrenada fa pocs dies, és una autèntica sensació per als visitants que pugen al recinte aquest estiu.

PICADES URTICANTS

05/08/2024 18:01

Les meduses es multipliquen al litoral català

Avui hem parlat amb un expert en meduses. És en Josep Maria Gili, investigador de l'Institut de Ciències del Mar. Ell ens ha explicat que aquest fenomen de l'arribada de grans bancs de meduses s'està intensificant els darrers anys.

PROPOSTES DE CAP DE SETMANA

02/08/2024 13:20

Propostes del cap de setmana per gaudir a tot Catalunya

Cada divendres, a La Ciutat d'Estiu fem propostes per gaudir durant el cap de setmana. Descobrim festes majors, també llocs monumentals que no ens podem perdre i fem suggeriments gastronòmics.

ESPORTISTA DE BARCELONA

02/08/2024 13:12

ESPORTISTA DE BARCELONA

02/08/2024 13:12

Daniela Terol ha brillat als Jocs Olímpics de París amb només 15 anys

Avui hem convidat a l'estudi una esportista que amb només 15 anys ha aconseguit competir als Jocs Olímpics de París 2024. Es diu Daniela Terol i la casualitat va voler que viatgés a la capital francesa hores abans de l'inici d'aquesta cita.

RECEPTA D'ESTIU

01/08/2024 14:38

Paté estil Wellington per menjar fred i calent

Cada setmana ens visita a l'estudi en Youcef Boucetta, que ens proposa una recepta per fer a l'estiu. Aquesta setmana ens ha portat un paté fet amb la tècnica Wellington, cobert amb pasta de full.