Con Paco Sarria
25/01/2019 06:00
Se nos va la olla a Fitur
Falamos hoxe con Rubén Amorín no espacio
Con Paco Sarria
25/01/2019 06:00
Falamos hoxe con Rubén Amorín no espacio
Con Paco Sarria
25/01/2019 06:00
Falamos hoxe con Rubén Amorín no espacio
Con Paco Sarria
11/01/2019 06:00
Rematado o Nadal abordamos con Rubén Amorín e a nutricionista Adriana Fernández, como enfocar a alimentación despois de tanto exceso navideño.
Con Paco Sarria
11/01/2019 06:00
Rematado o Nadal abordamos con Rubén Amorín e a nutricionista Adriana Fernández, como enfocar a alimentación despois de tanto exceso navideño.
Con Paco Sarria
14/12/2018 06:00
O espacio se nos va la olla contou hoxe coa presencia de membros da equipa ourensá de cata que ven de obter o segundo posto na fase española do campionato do mundo de cata que organiza La Revue de Vin de France.
Con Paco Sarria
14/12/2018 06:00
O espacio se nos va la olla contou hoxe coa presencia de membros da equipa ourensá de cata que ven de obter o segundo posto na fase española do campionato do mundo de cata que organiza La Revue de Vin de France.
Con Jesús Alvarez
30/11/2018 06:00
No espazo gastronómico "Se nos va la olla", Xesús Álvarez e Rubén Amorín conversan con Laura Lorenzo de "Daterra viticultores" que acaban de ser recoñecidos co premio "Magnum" ao mellor viño galego "Azos do Povo"
Con Jesús Alvarez
30/11/2018 06:00
Con Jesús Alvarez
30/11/2018 06:00
No espazo gastronómico "Se nos va la olla", Xesús Álvarez e Rubén Amorín conversan con Laura Lorenzo de "Daterra viticultores" que acaban de ser recoñecidos co premio "Magnum" ao mellor viño galego "Azos do Povo"
Ourense en la onda 02/11/2018
02/11/2018 06:00
O concurso de pinchos "Sabores de Ourense" volveu a ocuparnos hoxe no espacio "Se nos va la olla" que compartimos con Rubén Amorín e nesta ocasión con Anxo Canal de "La Estación de Lomán"; un dos clásicos establecementos participantes nesta edición.
Ourense en la onda 02/11/2018
02/11/2018 06:00
O concurso de pinchos "Sabores de Ourense" volveu a ocuparnos hoxe no espacio "Se nos va la olla" que compartimos con Rubén Amorín e nesta ocasión con Anxo Canal de "La Estación de Lomán"; un dos clásicos establecementos participantes nesta edición.