Rubén Amorín

Se nos va la olla con Rubén Amorín

08/05/2020 13:34

Xa pensamos nas terrazas a partir do luns

No espacio Se nos va la Olla, Rubén Amorín obsequiounos con unha receta, e co hosteleiro Mariano González do Trampitán, na Praza Maior, falamos da lenta volta á actividade e as terrazas como próximos puntos de encontro despois do longo confinamento.

Se nos va la olla

24/04/2020 13:41

Voltamos á carnicería De Pueblo

Un negocio que mellorou seu rendimento durante a cuarentena é a carnicería "De Pueblo". Lois contounos en "Se nos va la olla" os segredos do éxito nun espacio no que Rubén Amorín tamén nos avanzou de que se fala no sector hosteleiro como un dos máis afectados polo Estado de Alarma.

Se nos va la olla

24/04/2020 13:41

Voltamos á carnicería De Pueblo

Un negocio que mellorou seu rendimento durante a cuarentena é a carnicería "De Pueblo". Lois contounos en "Se nos va la olla" os segredos do éxito nun espacio no que Rubén Amorín tamén nos avanzou de que se fala no sector hosteleiro como un dos máis afectados polo Estado de Alarma.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

17/04/2020 13:48

Queixos, xamón e pan en Se nos va la olla

Os queixos de Touza Vella, o pan da Panadería Tito e o xamón de Enrique Tomás compuxeron hoxe os bocadillos premium do espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

17/04/2020 13:48

Queixos, xamón e pan en Se nos va la olla

Os queixos de Touza Vella, o pan da Panadería Tito e o xamón de Enrique Tomás compuxeron hoxe os bocadillos premium do espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín.

Se nos va la Olla con Ruben Amorín

03/04/2020 13:38

A importancia da praza de abastos durante o Estado de Alarma

No espacio Se nos va la olla falamos hoxe co presidente dos praceiros da praza de abastos de Ourense, Emilio González, para valorar a importancia de este mercado durante o Estado de Alarma. Paco Sarria e Rubén Amorín tamén abordan outros contidos de actualidade na edición de hoxe.

Se nos va la Olla con Ruben Amorín

03/04/2020 13:38

A importancia da praza de abastos durante o Estado de Alarma

No espacio Se nos va la olla falamos hoxe co presidente dos praceiros da praza de abastos de Ourense, Emilio González, para valorar a importancia de este mercado durante o Estado de Alarma. Paco Sarria e Rubén Amorín tamén abordan outros contidos de actualidade na edición de hoxe.

Con Ruben Amorín

20/03/2020 13:40

Con Ruben Amorín

20/03/2020 13:40

Le COQ; comida a domicilio ou para levar, con garantías

A firma Le Coq, en Sáez Díez 21, atende pedidos a domicilio ou para recoller no establecemento, con todas as garantías esixibles durante o estado de alarma polo Covid19. Falamos co seu xerente, Alfonso García Vaquero. Tamén contactamos co noso colaborador Rubén Amorín que sempre ten a man algún truco ou receita.

Con Ruben Amorín

20/03/2020 13:40

Le COQ; comida a domicilio ou para levar, con garantías

A firma Le Coq, en Sáez Díez 21, atende pedidos a domicilio ou para recoller no establecemento, con todas as garantías esixibles durante o estado de alarma polo Covid19. Falamos co seu xerente, Alfonso García Vaquero. Tamén contactamos co noso colaborador Rubén Amorín que sempre ten a man algún truco ou receita.