Se nos va la Olla

Se nos va la Olla

12/02/2021 13:35

Entroido e San Valentín no espacio Gastronómico de Más de Uno Ourense

Este ano coinciden o Entroido e o San Valentín, pero por primeira vez, con restriccións. Por elo visitamos o Bodegón Antiga Leitería para coñecer seu menús para estas datas, así como Confitería Milhojas. Paco Sarria e Rubén Amorín falaron con Pablo Otero e con Martín Sousa.

Se nos va la olla

30/01/2021 00:59

Retorno al Pueblo

Compartimos hoxe en Se nos Va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, o proxecto de Javier García retornoalpueblo.com . O fundador da Adega Sanpaiolo explícanos o éxito desta iniciativa de comercio electrónico.

"Se nos va la Olla" con Rubén Amorín

22/01/2021 13:36

As restriccións hosteleiras en Xinzo

Acudimos hoxe a Xinzo de Limia para coñecer a opinión dos hosteleiros sobre as restriccións que sofre este concello como consecuencia do avance da pandemia alí. Rubén Amorín e Paco Sarria falaron con Victor Rodríguez, de Tapería A de Torino

Con Ruben Amorín

15/01/2021 12:58

As novas restriccións na hostelería en Se nos va la Olla

Convidamos ó espacio Se nos va la Olla de hoxe a Paco Gómez, do Asador A Feira; un dos poucos restaurantes que coas novas restriccións pola Covid en Ourense mantén para o público a sua terraza para servicio de comidas

Con Ruben Amorín

08/01/2021 13:39

"Se nos va la Olla" en Más de Uno Ourense

No espazo gastronómico "Se nos va la olla", coa colaboración do noso blogueiro Rubén Amorín, conversamos co chef Miguel González que acaba de lograr a segunda "Estrela Michelín" da provincia para o seu restaurante ubicado en Castadón

Con Rubén Amorín

18/12/2020 13:55

100 x 100 Producto Galego en Se nos va la Olla

No espacio Se nos va la Olla de hoxe facemos un especial dende a praza de abastos de Ourense con Xesús Álvarez, dentro da campaña de Onda Cero Galicia, 100 x 100 Galego. Ademáis, Paco Sarria e Rubén Amorín abordarán a BTT ligada ó cocido que sobrevive á pandemia

Con Rubén Amorín

11/12/2020 13:40

Con Rubén Amorín

11/12/2020 13:40

Os premiados Quesos Feijoo en Se nos va la olla

O Se nos va la olla de hoxe quixo coñecer de perto os segredos de Quesos Feijoo, recentemente premiados. Paco Sarria e Rubén Amorín falan con Julio José A Feijoo

Con Rubén Amorín

04/12/2020 13:38

Se nos va la olla en apoio a Hostelería

A reapertura da actividade no sector da hostelería e da restauración é a protagonista do espazo "Se nos va la Olla" no que contamos coa colaboración do noso blogeiro de cabeceira "Rubén Amorín"