Se nos va la Olla

Con Rubén Amorín

18/12/2020 13:55

100 x 100 Producto Galego en Se nos va la Olla

No espacio Se nos va la Olla de hoxe facemos un especial dende a praza de abastos de Ourense con Xesús Álvarez, dentro da campaña de Onda Cero Galicia, 100 x 100 Galego. Ademáis, Paco Sarria e Rubén Amorín abordarán a BTT ligada ó cocido que sobrevive á pandemia

Con Rubén Amorín

11/12/2020 13:40

Os premiados Quesos Feijoo en Se nos va la olla

O Se nos va la olla de hoxe quixo coñecer de perto os segredos de Quesos Feijoo, recentemente premiados. Paco Sarria e Rubén Amorín falan con Julio José A Feijoo

Con Rubén Amorín

04/12/2020 13:38

Se nos va la olla en apoio a Hostelería

A reapertura da actividade no sector da hostelería e da restauración é a protagonista do espazo "Se nos va la Olla" no que contamos coa colaboración do noso blogeiro de cabeceira "Rubén Amorín"

Con Rubén Amorín

27/11/2020 12:01

As novidades en Hotel Oca Allariz e iniciativas locais no Irixo

Conversamos hoxe en Se nos va la olla co cociñeiro Gerson Iglesias, quen pasa a ocuparse dos fogóns do Hotel Oca Allariz. Tamén con Gloria Bernárdez da iniciativa local . Como cada venres, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense

Con Ruben Amorín

20/11/2020 12:15

Vinagres con sabor Padrón e visita a El Hormiguero

No se nos va la olla de hoxe, Paco Sarria e Rubén Amorín falan con Xoan Pablo Lorenzo sobre seu vinagre con inspiración nos pementos de Padrón e con Marcos Masid, do Café Bar Sidrería El Hormiguero; aberto dende este pasado luns

Con Rubén Amorín

06/11/2020 12:09

Con Rubén Amorín

06/11/2020 12:09

Arroutada en Se nos va la Olla

No espacio Se nos va la Olla de hoxe, Paco Sarria e Rubén Amorín van de Arroutada. Conversan con David Arenillas, impulsor desta cociña pantasma que opera dende O Couto con duas liñas de traballo: menú e pratos especiais. Reservade con tempo

Con Rubén Amorín

30/10/2020 11:38

Tolos polos cachopos, en se nos va lo olla

Visitamos hoxe en Se nos va la Olla a Cachopería que puxo en marcha o empresario hosteleiro Pablo Otero. Éste é a principal proposta hoxe de Paco Sarria e Rubén Amorín para esta sección gastronómica

Con Rubén Amorín

23/10/2020 13:43

Se nos va la olla a Valdeorras

No espacio Se nos va la Olla, Paco Sarria e Rubén Amorín abordan hoxe a Ruta do Viño en Valdeorras e as modificación ás que a pandemia obliga. Falamos co presidente da Ruta, Joaquin Sánchez.