Se nos va la Olla

Se nos va la olla

24/04/2020 13:41

Voltamos á carnicería De Pueblo

Un negocio que mellorou seu rendimento durante a cuarentena é a carnicería "De Pueblo". Lois contounos en "Se nos va la olla" os segredos do éxito nun espacio no que Rubén Amorín tamén nos avanzou de que se fala no sector hosteleiro como un dos máis afectados polo Estado de Alarma.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

17/04/2020 13:48

Queixos, xamón e pan en Se nos va la olla

Os queixos de Touza Vella, o pan da Panadería Tito e o xamón de Enrique Tomás compuxeron hoxe os bocadillos premium do espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

17/04/2020 13:48

Queixos, xamón e pan en Se nos va la olla

Os queixos de Touza Vella, o pan da Panadería Tito e o xamón de Enrique Tomás compuxeron hoxe os bocadillos premium do espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín.

Se nos va la Olla con Ruben Amorín

03/04/2020 13:38

A importancia da praza de abastos durante o Estado de Alarma

No espacio Se nos va la olla falamos hoxe co presidente dos praceiros da praza de abastos de Ourense, Emilio González, para valorar a importancia de este mercado durante o Estado de Alarma. Paco Sarria e Rubén Amorín tamén abordan outros contidos de actualidade na edición de hoxe.

Se nos va la Olla con Ruben Amorín

03/04/2020 13:38

A importancia da praza de abastos durante o Estado de Alarma

No espacio Se nos va la olla falamos hoxe co presidente dos praceiros da praza de abastos de Ourense, Emilio González, para valorar a importancia de este mercado durante o Estado de Alarma. Paco Sarria e Rubén Amorín tamén abordan outros contidos de actualidade na edición de hoxe.

Se nos va la olla con Ruben Amorín

13/03/2020 13:38

Se nos va la olla con Ruben Amorín

13/03/2020 13:38

Os atractivos de A Veiga e a cociña de La Table en Se nos va la olla

Os atractivos turísticos do Concello de A Veiga foron abordados hoxe no espacio , co Alcalde Juan Anta. Asemade, Paco Sarria e Rubén Amorín, conversaron cos propietatios do restaurante La Table.

Entrevistas con Javier outomuro e Francisco Fumega

28/02/2020 13:33

Cachucha e Lamprea en Se nos va la Olla

A XXVI edición da Festa da Cachucha no Carballiño levounos á vila do Arenteiro para falar co Alcalde, Francisco Fumega. Tamén falamos hoxe das Xornadas da Lamprea nunha nova edición de Se nos va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín.