Se nos va la Olla

Con Jesús Alvarez

26/07/2019 06:00

Se nos va la olla en Ourense en la onda

En "Se nos va la olla" facemos enoturismo polas Rías Baixas con Rubén Amorín e visitamos a ruta de tapas "Sabores do Xurés" que puxeron en marcha os concellos de Entrimo e Lobios

Con Jesús Alvarez

26/07/2019 06:00

Se nos va la olla en Ourense en la onda

En "Se nos va la olla" facemos enoturismo polas Rías Baixas con Rubén Amorín e visitamos a ruta de tapas "Sabores do Xurés" que puxeron en marcha os concellos de Entrimo e Lobios

Con Jesús Alvarez

19/07/2019 06:00

En Ourense en la Onda "Se nos va la Olla"

En "Se nos va la olla", o blogueiro gastronómico, Rubén Amorín, vaise de chiringos praieiros para darnos recomendacións veraniegas con propostas tradicionais e modernas.

Con Jesús Alvarez

19/07/2019 06:00

En Ourense en la Onda "Se nos va la Olla"

En "Se nos va la olla", o blogueiro gastronómico, Rubén Amorín, vaise de chiringos praieiros para darnos recomendacións veraniegas con propostas tradicionais e modernas.

Con Paco Sarria

28/06/2019 06:00

Viña Costeira retoma el proyecto "Amadeus"

Ribeiro y arte en una misma botella. La bodega Viña Costeira recupera el proyecto Amadeus, con diseño del artista Alexandro. Nos lo cuenta el consejero delegado de la firma Andrés Rodríguez en el espacio "Se nos va la olla"

Con Paco Sarria

28/06/2019 06:00

Viña Costeira retoma el proyecto "Amadeus"

Ribeiro y arte en una misma botella. La bodega Viña Costeira recupera el proyecto Amadeus, con diseño del artista Alexandro. Nos lo cuenta el consejero delegado de la firma Andrés Rodríguez en el espacio "Se nos va la olla"

Con Paco Sarria

14/06/2019 06:00

Os premios da Gala do Ribeiro en "Se nos va la olla"

O espacio "Se nos va la olla", con Paco Sarria e Rubén Amorín céntrase hoxe, entroutros contidos, nos premios da gala do Ribeiro e en particular no que recibirá o restaurante "La Molinera". Non esquecemos outras citas como a Festa do Peixe en Bande ou a apertura e peche de establecementos hosteleiros

Con Paco Sarria

14/06/2019 06:00

Con Paco Sarria

14/06/2019 06:00

Os premios da Gala do Ribeiro en "Se nos va la olla"

O espacio "Se nos va la olla", con Paco Sarria e Rubén Amorín céntrase hoxe, entroutros contidos, nos premios da gala do Ribeiro e en particular no que recibirá o restaurante "La Molinera". Non esquecemos outras citas como a Festa do Peixe en Bande ou a apertura e peche de establecementos hosteleiros

Con Jesús Alvarez

07/06/2019 06:00

SE NOS VA LA OLLA

No espazo "Se nos va la olla" falamos con Andrés Rodríguez, presidente de Viña Costeira, que acaba de ser recoñecida polo seu mencía "Modus vivendi" da Adega Pazo de Toubes. Ademáis falamos do recoñecemento do afamado Alberto Chicote aos menús dos comedores que xestiona a Federación de Apas Públicas

Con Jesús Alvarez

07/06/2019 06:00

SE NOS VA LA OLLA

No espazo "Se nos va la olla" falamos con Andrés Rodríguez, presidente de Viña Costeira, que acaba de ser recoñecida polo seu mencía "Modus vivendi" da Adega Pazo de Toubes. Ademáis falamos do recoñecemento do afamado Alberto Chicote aos menús dos comedores que xestiona a Federación de Apas Públicas