Más de uno ourense
07/06/2024 13:34
Doces Con Cariño e o futuro do Ribeiro en Se nos va la Olla
Con Paco Sarria e Rubén Amorín en 'Se nos va la olla' acercan a gastronomía da provincia de Ourense.
Más de uno ourense
07/06/2024 13:34
Con Paco Sarria e Rubén Amorín en 'Se nos va la olla' acercan a gastronomía da provincia de Ourense.
Más de uno ourense
31/05/2024 13:34
Convidamos ó espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, a Óscar Martínez, responsable de márketig de Viña Costeira.
Más de uno ourense
24/05/2024 13:34
No espazo gastronómico e turístico “Se nos va la olla” visitamos o Escalón do Meco no barrio do Couto onde apostan por mexturar a tradición dos viños coa dos furanchos. Ademáis visitáronnos hosteleiros ourensáns para falar dunha nova edición do Concurso Sabores de Ourense-Pinchos de primavera.
Más de uno ourense
10/05/2024 13:34
No espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, divulgamos a celebración da Ruta do Viño do Ribeiro coas xornadas de portas abertas sobre a que falamos coa presidenta en funcións do Consello Regulador da Denominación de Orixe, Concha Iglesias.
Asemade recibimos a visita dos inspiradores do proxecto gastronómico 'Cuatro Lunas', en O Couto, que dirige Ainoa del Río.
Más de uno Ourense
03/05/2024 13:36
O espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” permitiunos descobrir a filosofía de Mestura Forno Artesán, unha aposta polos pans e a repostería saudable e de calidade do experto emprendedor Pablo Pérez. Ademáis coñecimos as delicias culinarias, entre tradición e vangarda, creadas polo premiado chef, Martín Fernández que xunto á sua parella Alba rexentan Bágoa Gastrobar.
Más de uno ourense
19/04/2024 13:33
A celebración da IV Festa da Carne en Sande (Cartelle) levounos hoxe en Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, a falar con un dos seus organizadores (Manuel). Asemade convidamos a esta sección a Roberto González, xerente de KM 0; un establecemento hosteleiro especializados en bocadillos e hamburguesas.
Más de uno ourense
12/04/2024 13:33
No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, visitamos hoxe o Ceres co motivo do seu primeiro aniversario, conversando con Mariano González. Tamén visitamos o Auriga Gastrobar para que Cristian Arrojo nos falara das suas especialidades.
Más de uno ourense
05/04/2024 13:33
Más de uno ourense
05/04/2024 13:33
O espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou hoxe o décimo aniversario das Cervexas Santo Cristo que esta tarde terá lugar na Cervexaría O Moucho, conversando con Raúl Merino. Tamén coñecemos a nova xerencia do Bar Mundial.
Más de uno Ourense
22/03/2024 13:33
No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” visitamos todo un clásico de hostelería ourensán, “Cervecería La Abadía” en Valle Inclán 43. Conversamos sobre a sua proposta culinaria con José Antúnez. Ademáis visitamos terras de Sober para adentrarnos da man do seu alcalde, Luís Fernández, na XLIV edición da Feira do Viño de Amandi.
Más de uno ourense
15/03/2024 13:34
No espacio Se nos va la Olla, en Más de Uno Ourense, coñeceremos en detalle a celebración da Festa do Lázaro en Verin en conversa co edil Manuel Lorenzo e o proxecto de viticultura asociativa Cabraloura, do que falamos con David Rodríguez Barra.