Se nos va la Olla

Más de uno ourense

10/05/2024 13:34

Ruta do viño de Ribeiro e o proxecto gastronómico Cuatro Lunas en 'Se nos va la olla'

No espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, divulgamos a celebración da Ruta do Viño do Ribeiro coas xornadas de portas abertas sobre a que falamos coa presidenta en funcións do Consello Regulador da Denominación de Orixe, Concha Iglesias.

Asemade recibimos a visita dos inspiradores do proxecto gastronómico 'Cuatro Lunas', en O Couto, que dirige Ainoa del Río.

Más de uno Ourense

03/05/2024 13:36

Descubrimos a filosofía de 'Mestura Forno Artesán' e as delicias gastronómicas de 'Bágoa Gastrobar'

O espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” permitiunos descobrir a filosofía de Mestura Forno Artesán, unha aposta polos pans e a repostería saudable e de calidade do experto emprendedor Pablo Pérez. Ademáis coñecimos as delicias culinarias, entre tradición e vangarda, creadas polo premiado chef, Martín Fernández que xunto á sua parella Alba rexentan Bágoa Gastrobar.

Más de uno ourense

19/04/2024 13:33

Festa da Carne e KM 0 en Se nos va la Olla

A celebración da IV Festa da Carne en Sande (Cartelle) levounos hoxe en Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, a falar con un dos seus organizadores (Manuel). Asemade convidamos a esta sección a Roberto González, xerente de KM 0; un establecemento hosteleiro especializados en bocadillos e hamburguesas.

Más de uno ourense

12/04/2024 13:33

O aniversario de Ceres e os segredos do Auriga

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, visitamos hoxe o Ceres co motivo do seu primeiro aniversario, conversando con Mariano González. Tamén visitamos o Auriga Gastrobar para que Cristian Arrojo nos falara das suas especialidades.

Más de uno ourense

05/04/2024 13:33

Cervezas Santo Cristo de aniversario e nova xerencia en Bar Mundial

O espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou hoxe o décimo aniversario das Cervexas Santo Cristo que esta tarde terá lugar na Cervexaría O Moucho, conversando con Raúl Merino. Tamén coñecemos a nova xerencia do Bar Mundial.

Más de uno Ourense

22/03/2024 13:33

Visitamos a cervecería La Abadía e a Feira do viño de Amandi

No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” visitamos todo un clásico de hostelería ourensán, “Cervecería La Abadía” en Valle Inclán 43. Conversamos sobre a sua proposta culinaria con José Antúnez. Ademáis visitamos terras de Sober para adentrarnos da man do seu alcalde, Luís Fernández, na XLIV edición da Feira do Viño de Amandi.

Más de uno ourense

15/03/2024 13:34

A Festa do Lázaro en Verin a a viticultura asociativa de Cabraloura

No espacio Se nos va la Olla, en Más de Uno Ourense, coñeceremos en detalle a celebración da Festa do Lázaro en Verin en conversa co edil Manuel Lorenzo e o proxecto de viticultura asociativa Cabraloura, do que falamos con David Rodríguez Barra.

Más de uno ourense

08/03/2024 13:40

Más de uno ourense

08/03/2024 13:40

Comer en Marmurio do Río

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz

Más de uno ourense

16/02/2024 13:27

El Buen Tapeo e Carnicería O Rodicio en Se nos va la Olla

O espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín regresa hoxe a El Buen Tapeo para conversar co chef Ignacio León, pero tamén visitan a Carnicería O Rodicio para conversar con Iván Parada.