MÁS DE UNO CARTAGENA, CON DÁMARIS OJEDA
15/03/2024 14:12
MÁS DE UNO CARTAGENA, CON DÁMARIS OJEDA
15/03/2024 14:12
Con Javier Ruiz Taboada
04/07/2023 15:06
Hemos cogido por el pasillo a Marisol Parada, productora de Más de Uno, para que nos cuente cómo hace ella el Tiramisú, que había rumores de que lo hace riquísimo. El Borrascas sigue con el calor y las tormentas, lo normal en esta época y hemos fichado a Sinacio para que nos hable de la vida y de lo que le dé la gana, porque es un crack.
SE NOS VA LA OLLA
12/03/2021 14:09
El chef, Quique Rodríguez nos explique como preparar el mejor Tiramisú. Un postre con origen en la región del Véneto que el próximo 21 de marzo celebra su día mundial.
con david de jorge
29/04/2020 12:05
Robin Food nos enseña en Más de uno a preparar su receta de tiramisú 'Barry White', a sexual & marvelous dessert. Además, responde a las dudas culinarias de los oyentes, como por ejemplo, cómo hacer un codillo jugoso. Por otro lado, Carlos Alsina somete a David de Jorge a un test sobre Barry White.
con david de jorge
29/04/2020 12:05
Robin Food nos enseña en Más de uno a preparar su receta de tiramisú 'Barry White', a sexual & marvelous dessert. Además, responde a las dudas culinarias de los oyentes, como por ejemplo, cómo hacer un codillo jugoso. Por otro lado, Carlos Alsina somete a David de Jorge a un test sobre Barry White.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
03/10/2019 15:30
A La Ciutat amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi ens fa una comparativa entre el tiramisú italià i la crema catalana.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
03/10/2019 15:30
A La Ciutat amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi ens fa una comparativa entre el tiramisú italià i la crema catalana.
LES HISTÒRIES DE LA VIDA
05/06/2019 17:16
LES HISTÒRIES DE LA VIDA
05/06/2019 17:16
Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.
LES HISTÒRIES DE LA VIDA
05/06/2019 17:16
Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
03/01/2019 12:30
El xef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat avui què fer amb les restes dels menjars de Nadal: des de pasta al forn, passant per peix marinat fins a vinagreta de cava per les nostres amanides. I per acabar-ho d’arrodonir, el postre: tiramisú de panettone.