XEF

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

17/05/2019 12:30

Escalfem motors amb una nova edició del ‘Tast a la Rambla’ amb Edu Pascual

El nostre Gastronopitecus de refèrenia a ‘La Ciutat’, Edu Pascual, ens porta un pla que no podrem refusar, el Tast a la Rambla, del 6 al 10 de juny. Podrem descobrir una de les tapes que presentarà el xef Jordi Esteve del restaurant Nectari. Es tracta d’un festival on hi trobem els cuiners més afamats de la nostra cuina.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

17/05/2019 12:30

Escalfem motors amb una nova edició del ‘Tast a la Rambla’ amb Edu Pascual

El nostre Gastronopitecus de refèrenia a ‘La Ciutat’, Edu Pascual, ens porta un pla que no podrem refusar, el Tast a la Rambla, del 6 al 10 de juny. Podrem descobrir una de les tapes que presentarà el xef Jordi Esteve del restaurant Nectari. Es tracta d’un festival on hi trobem els cuiners més afamats de la nostra cuina.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

16/05/2019 15:13

Les maduixes, les protagonistes d’avui amb el xef Davide Tenconi

A ‘La Ciutat’, amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi exposa algunes idees amb les maduixes com a protagonistes. Amb iogurt, amb nata, soles, una macedònia… Receptes que no et pots perdre per sorprendre els teus comensals.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

16/05/2019 15:13

Les maduixes, les protagonistes d’avui amb el xef Davide Tenconi

A ‘La Ciutat’, amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi exposa algunes idees amb les maduixes com a protagonistes. Amb iogurt, amb nata, soles, una macedònia… Receptes que no et pots perdre per sorprendre els teus comensals.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

09/05/2019 12:30

Com aconseguir que menjar de tupper deixi de ser avorrit i passi a ser sofisticat

Res no simbolitza millor els anys de la crisi econòmica que veure la gent al metro portant la fiambrera. Un hàbit poc glamurós al principi però que amb els anys s’ha anat sofisticant i ara se’n fan autèntiques virgueries. El nostre xef Davide Tenconi ens dóna alguns consells.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

09/05/2019 12:30

Com aconseguir que menjar de tupper deixi de ser avorrit i passi a ser sofisticat

Res no simbolitza millor els anys de la crisi econòmica que veure la gent al metro portant la fiambrera. Un hàbit poc glamurós al principi però que amb els anys s’ha anat sofisticant i ara se’n fan autèntiques virgueries. El nostre xef Davide Tenconi ens dóna alguns consells.