Xocolata

DIJOUS, PAELLA

12/09/2019 22:25

El carrer Petritxol de Barcelona fa olor de xocolata cada dia

La Mònica Günther ha citat en Robert Calvo al carrer aquesta setmana. L'ha portat al carrer Petritxol de Barcelona, on hi ha les més emblemàtiques xocolateries de la capital catalana. Uns establiments històrics en un carrer que també ha tingut grans noms històrics com el de Montserrat Caballé.

Empreses amb història

24/07/2018 12:31

Nocilla, 50 anys de la popular crema de cacau

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Nocilla, la crema de cacao que ens acompanya des de fa mig segle.

Empreses amb història

24/07/2018 12:31

Nocilla, 50 anys de la popular crema de cacau

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Nocilla, la crema de cacao que ens acompanya des de fa mig segle.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

13/07/2018 12:30

La Ciutat 13/07/2018

Avui descobrim en què consisteix la feina d’una organitzadora professional, ens visita Vanesa Travieso de ponorden.com. A més, descobrim secrets sobre la xocolata de la mà del mestre xocolater Xavier Cordomí, propietari de Bombons Blasi. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta recomanacions literàries i Natàlia Soronelles ens porta de ruta per restaurants japonesos amb inspiració mediterrània.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

13/07/2018 12:30

La Ciutat 13/07/2018

Avui descobrim en què consisteix la feina d’una organitzadora professional, ens visita Vanesa Travieso de ponorden.com. A més, descobrim secrets sobre la xocolata de la mà del mestre xocolater Xavier Cordomí, propietari de Bombons Blasi. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta recomanacions literàries i Natàlia Soronelles ens porta de ruta per restaurants japonesos amb inspiració mediterrània.