DIJOUS, PAELLA
20/09/2018 20:48
L’afrodisíac més conegut del món
Com cada dijous, Mònica Günther ens parla de gastronomia: avui ens posem dolços i mengem i parlem de xocolata.
DIJOUS, PAELLA
20/09/2018 20:48
Com cada dijous, Mònica Günther ens parla de gastronomia: avui ens posem dolços i mengem i parlem de xocolata.
DIJOUS, PAELLA
20/09/2018 20:48
Com cada dijous, Mònica Günther ens parla de gastronomia: avui ens posem dolços i mengem i parlem de xocolata.
Empreses amb història
24/07/2018 12:31
Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Nocilla, la crema de cacao que ens acompanya des de fa mig segle.
Empreses amb història
24/07/2018 12:31
Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Nocilla, la crema de cacao que ens acompanya des de fa mig segle.
CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA
13/07/2018 12:30
Avui descobrim en què consisteix la feina d’una organitzadora professional, ens visita Vanesa Travieso de ponorden.com. A més, descobrim secrets sobre la xocolata de la mà del mestre xocolater Xavier Cordomí, propietari de Bombons Blasi. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta recomanacions literàries i Natàlia Soronelles ens porta de ruta per restaurants japonesos amb inspiració mediterrània.
CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA
13/07/2018 12:30
Avui descobrim en què consisteix la feina d’una organitzadora professional, ens visita Vanesa Travieso de ponorden.com. A més, descobrim secrets sobre la xocolata de la mà del mestre xocolater Xavier Cordomí, propietari de Bombons Blasi. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta recomanacions literàries i Natàlia Soronelles ens porta de ruta per restaurants japonesos amb inspiració mediterrània.