alimentació

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

16/07/2019 15:44

YAMA AOI, el wasabi mediterrani.

Entrevistarem a Pau Gelman, qui assegura que el wasabi també creix al Montseny, bé de fete gràcies a ells! El fet és que ell y Arnau Riba han creat la primera marca de Wasabi a Espanya, proba que l’interès per la gastronomia nipona no deixa de créixer.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

21/06/2019 05:52

Made in Japan – Manga i anime, l’art del doblatge i la traducció, i les mascotes al Japó

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Quines mascotes tenen més èxit a terres japoneses? Qui fa possible que puguem llegir Manga en el nostre propi idioma? Qui posa veu als nostres personatges d’Anime favorits? Desvetllem tots els secrets dins d’aquesta edició del Made in Japan. Comencem! Hajimemashou!

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

29/05/2019 16:34

El berenar també pot ser vegetarià

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola el col·lega periodista i també tècnic superior en dietètica. Ell es va passar al món del veganisme i ara glossa en una petita enciclopèdia tot el necessari per conèixer el món de l'alimentació vegetariana i vegana. Es titula 'Vegesanísimo' (Planeta). A més, ens proposa 80 receptes molt fàcils per poder sumar-nos-hi també. Fins i tot podem trobar berenars respectuosos amb aquesta opció que ja s'ha convertit pràcticament en religió.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

29/05/2019 16:34

El berenar també pot ser vegetarià

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola el col·lega periodista i també tècnic superior en dietètica. Ell es va passar al món del veganisme i ara glossa en una petita enciclopèdia tot el necessari per conèixer el món de l'alimentació vegetariana i vegana. Es titula 'Vegesanísimo' (Planeta). A més, ens proposa 80 receptes molt fàcils per poder sumar-nos-hi també. Fins i tot podem trobar berenars respectuosos amb aquesta opció que ja s'ha convertit pràcticament en religió.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

29/05/2019 15:38

Les nostres emocions influeixen en com ens alimentem?

A ‘La Ciutat’, el nostre coach Julio Rosales arriba acompanyat amb Cristina Carasusán, creadora del concepte “Emoalimentació”. Ens assegura que és un estil de vida sense dietes que t’ajuda a gaudir de la teva alimentació, i també del teu cos.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

29/05/2019 15:38

Les nostres emocions influeixen en com ens alimentem?

A ‘La Ciutat’, el nostre coach Julio Rosales arriba acompanyat amb Cristina Carasusán, creadora del concepte “Emoalimentació”. Ens assegura que és un estil de vida sense dietes que t’ajuda a gaudir de la teva alimentació, i també del teu cos.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

07/02/2019 19:00

No mengis millor, deixa de menjar pitjor

El gurú de l'alimentació saludable Julio Basulto ha vingut avui a servir-nos un berenar saludable. Ell ens proposa un entrepà de ceba crua, nosaltres no ho acabem de veure. Però diu que és molt sa. Ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre sobre càncer i alimentació i a alertar-nos dels perills de tot allò que ingerim i que no ens fa cap bé.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

07/02/2019 19:00

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

07/02/2019 19:00

No mengis millor, deixa de menjar pitjor

El gurú de l'alimentació saludable Julio Basulto ha vingut avui a servir-nos un berenar saludable. Ell ens proposa un entrepà de ceba crua, nosaltres no ho acabem de veure. Però diu que és molt sa. Ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre sobre càncer i alimentació i a alertar-nos dels perills de tot allò que ingerim i que no ens fa cap bé.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

07/02/2019 19:00

La Brúixola 07/02/2019

Avui hem explicat que ha obert a Barcelona el primer supermercat friki d'Espanya i per això hem preguntat a les persones que ens escolten si són frikis d'alguna cosa. Ha vingut a berenar amb nosaltres Julio Basulto, un gurú de l'alimentació saludable per parlar-nos de com menjar si tenim càncer. I hem entrevistat Albert Oliva, portaveu dels Mossos d'Esquadra, per fer balanç de l'operació de la policia des del 2014 contra els falsos revisors del gas.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

07/02/2019 19:00

La Brúixola 07/02/2019

Avui hem explicat que ha obert a Barcelona el primer supermercat friki d'Espanya i per això hem preguntat a les persones que ens escolten si són frikis d'alguna cosa. Ha vingut a berenar amb nosaltres Julio Basulto, un gurú de l'alimentació saludable per parlar-nos de com menjar si tenim càncer. I hem entrevistat Albert Oliva, portaveu dels Mossos d'Esquadra, per fer balanç de l'operació de la policia des del 2014 contra els falsos revisors del gas.