chef

Máis de Un Pontevedra

10/02/2023 14:12

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Alberto González Prelcic

A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Alberto González Prelcic desde o restaurante "Silabario" con Estrella Michelín en Vigo.

Entrevistas

08/02/2023 14:12

Martín Berasategui pasa por los micrófonos de Onda Cero Mallorca en Horeca

El equipo del programa Más de Uno Mallorca, con Elka Dimitrova al frente, recibe al chef más laureado de España, Martín Berasategui, que este martes ha visitado la feria Horeca. ¡Vuelve a escuchar el emotivo saludo de Berasategui y el divertido arranque del programa especial emitido desde la feria!

Gastronomía en Onda Cero

25/11/2022 13:22

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Lucía Freitas

A vieira galega é o marisco con máis fama internacioal e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Lucía Freitas con dúas receitas sinxelas e saborosas.