cuina

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

19/11/2019 21:44

La Brúixola 19/11/2019

Avui hem activat l'hipocamp de la mà de Raquel Martos i Gabriela Tassile, que ens han presentat 'Los sabores perdidos' (Ediciones B). Això ens ho ha posat en safata per preguntar a l'audiència que faci l'exercici de recordar un plat del passat. Ha estat un programa en el que hem mirat a les zones rurals de Catalunya. Hem fet debat sobre això i hem parlat de la gent gran i d'apps nascudes per ajudar aquest col·lectiu i també hem recordat Clara Campoamor. Amb la Laura Pons i en Gerard Sanz hem repassat l'actualitat del dia.

Dimarts

19/11/2019 14:41

La Ciutat Lleida 19/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Costa, presidenta d'Slow Shop Lleida per parlar de la Diada de la Reforma Horària. Espai de fotografia amb Toni Prim, imatges com a element de conscienciació social. Cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

19/11/2019 14:41

La Ciutat Lleida 19/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Anna Costa, presidenta d'Slow Shop Lleida per parlar de la Diada de la Reforma Horària. Espai de fotografia amb Toni Prim, imatges com a element de conscienciació social. Cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

DIJOUS, PAELLA

14/11/2019 22:21

Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

DIJOUS, PAELLA

14/11/2019 22:21

Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

Dimarts

13/11/2019 10:37

La Ciutat Lleida 12/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat econòmica de les comarques de Lleida. Parlem d'infants prodigi en el món de la música amb el professor Jordi Cano, de Rocio Dúrcal a Kylie Minogue. I espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

13/11/2019 10:37

La Ciutat Lleida 12/11/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat econòmica de les comarques de Lleida. Parlem d'infants prodigi en el món de la música amb el professor Jordi Cano, de Rocio Dúrcal a Kylie Minogue. I espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

07/11/2019 23:32

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

07/11/2019 23:32

La Brúixola 07/11/2019

Avui s'ha quedat a berenar al programa la Begoña del Pueyo, coordinadora de #JELO que ara ens presenta el seu llibre 'Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan' (Conecta). A més, com que és dijous, ha vingut la Mònica Günther i la seva paella, que han arribat amb una sorpresa musical. Hem parlat de l'actualitat amb els responsables del Zoo de Barcelona i amb la resta de protagonises del dia. Les notícies han arribat amb Gabriel Figueredo i José Agustín Gómez.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

07/11/2019 23:32

La Brúixola 07/11/2019

Avui s'ha quedat a berenar al programa la Begoña del Pueyo, coordinadora de #JELO que ara ens presenta el seu llibre 'Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan' (Conecta). A més, com que és dijous, ha vingut la Mònica Günther i la seva paella, que han arribat amb una sorpresa musical. Hem parlat de l'actualitat amb els responsables del Zoo de Barcelona i amb la resta de protagonises del dia. Les notícies han arribat amb Gabriel Figueredo i José Agustín Gómez.

DIJOUS, PAELLA

07/11/2019 22:43

La paella és poderosa

Aquest dijous la Mònica Günther ha posat en valor el plat que dona nom a aquesta secció. I no ho ha fet sola, no. Ha portat en Rodrigo de la Calle, un dels més grans estudiosos de la paella al nostre país. Ens ha presentat el seu darrer llibre 'Paella Power', una proposta atrevida amb els arrossos i les paelles tradicionals i modernes com a base, amb una gran varietat de maneres i alternatives de preparar-les.