cuina

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

05/04/2019 18:48

Descobrim nous sabors amb Japonshop.com

Raul Carda ens porta un top 3 dels productes més innovadors a nivell gastronòmic d’aquesta setmana que no pots deixar de testar.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

05/04/2019 18:41

Made in Japan – Beisbol, karate, nous sabors i molta tela!

Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlem breument de la figura del emperador al Japó, tit anticipant la futura abdicació de Akihito. També farem un saborosíssim top 3 de productes gastronòmics que ens porta Japonshop.com, no sense abans fer la nostra lliçó de japonès setmanal a la Càpsula Nipona, o tractar en profunditat els esports i les arts marcials al Japó dins la nostra Tertúlia Izakaya. Per acabar us presentarem a Nunoya, experts en teixits i estampats japonesos, què ens explicaran? Ens agrada als catalans confeccionar amb teles nipones? Tot això i molt més a l’entrevista d’Emprenedoria. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

DIJOUS, PAELLA

04/04/2019 22:12

Menjar insectes, és addictiu

Avui ens posem el davantal perquè arriba la Mònica Günter, com cada dijous, a portar-nos gastronomia al seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana fem una paella amb insectes. Parlem amb l'home que va ser pioner a Europa a l'hora de comercialitzar insectes per a menjar. Ho va fer des de La Boqueria, a Barcelona, i ara ens proposa un llibre de receptes.

DIJOUS, PAELLA

04/04/2019 22:12

Menjar insectes, és addictiu

Avui ens posem el davantal perquè arriba la Mònica Günter, com cada dijous, a portar-nos gastronomia al seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana fem una paella amb insectes. Parlem amb l'home que va ser pioner a Europa a l'hora de comercialitzar insectes per a menjar. Ho va fer des de La Boqueria, a Barcelona, i ara ens proposa un llibre de receptes.

Dimarts 02/04/19

02/04/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Mireia Font que ens parla del projecte Gratitud Pallars. El grup Seikos ens presenta el seu debut discogràfic i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 02/04/19

02/04/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Mireia Font que ens parla del projecte Gratitud Pallars. El grup Seikos ens presenta el seu debut discogràfic i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

28/03/2019 21:32

Made in Japan – HANAMI, viu la primavera al Japó

Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlem del Hanami, el fenomen cultural que inunda Japó durant la primavera, i és que no hi ha res que agradi més als japonesos que contemplar les bucòliques estampes de primavera amb els cirerers florits a la bora de rius, llacs o boscos mil·lenaris. Comptarem però també amb Ferran Grau, qui ens explicarà molt bé els avenços en recerca de curació del càncer que han dut a terme al Japó diversos equips d’investigació bio-mèdics. No us perdeu la nostra classe setmanal de japonès en la qual aprendrem el vocabulari bàsic per a anar a un restaurant japonès, a la secció Sabors del Japó en Rona Yamashita ens ensenyarà a preparar un molt bon Sukiyaki, i estigueu ben atents a JaponShop.com, doncs ells et porten a casa els últims i més espectaculars sabors vinguts del Japó. Esteu preparats? Comencem! Hajimemashou!

DIJOUS, PAELLA

28/03/2019 21:25

DIJOUS, PAELLA

28/03/2019 21:25

Menjar a les fosques és una experiència única

Coincidint amb l'arribada de l'Hora Del Planeta, que serà aquest dissabte, la Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica única. Està a Barcelona. És un restaurant que es diu 'Dans Le Noir', on els comensals mengen totalment a les fosques. L'atractiu de tot plegat és, a més, endevinar allò que es menja i es beu.

DIJOUS, PAELLA

28/03/2019 21:25

Menjar a les fosques és una experiència única

Coincidint amb l'arribada de l'Hora Del Planeta, que serà aquest dissabte, la Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica única. Està a Barcelona. És un restaurant que es diu 'Dans Le Noir', on els comensals mengen totalment a les fosques. L'atractiu de tot plegat és, a més, endevinar allò que es menja i es beu.

Dimarts 26/03/19

26/03/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Quiònia Pujol, copropietària de Lo Vilot Farm Brewery d'Almacelles, elaboradors de cervesa artesana. Parlem de fotografia amb Toni Prim i espai de cuina amb Gabriel Jové.