cuina

Dimarts 26/03/19

26/03/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Quiònia Pujol, copropietària de Lo Vilot Farm Brewery d'Almacelles, elaboradors de cervesa artesana. Parlem de fotografia amb Toni Prim i espai de cuina amb Gabriel Jové.

DIJOUS, PAELLA

21/03/2019 21:38

Els bunyols de Quaresma, es poden reinventar

Aquest dijous la Mònica Günther ens ha portat a l'estudi en Josep Maria Rodríguez Guerola, que és el propietari de 'La Pastisseria' de Barcelona i que va coronar-se al 2011 com a millor pastisser, perquè va elaborar el pastís 'Rosa dels vents', que va convertir-se en el millor de tot el món. Ell porta 7 anys oferint el seu talent a l'establiment que regenta i avui ens ha vingut a presentar el pastís de celebració de l'efemèride i també uns bunyols de Quaresma ben originals.

DIJOUS, PAELLA

21/03/2019 21:38

Els bunyols de Quaresma, es poden reinventar

Aquest dijous la Mònica Günther ens ha portat a l'estudi en Josep Maria Rodríguez Guerola, que és el propietari de 'La Pastisseria' de Barcelona i que va coronar-se al 2011 com a millor pastisser, perquè va elaborar el pastís 'Rosa dels vents', que va convertir-se en el millor de tot el món. Ell porta 7 anys oferint el seu talent a l'establiment que regenta i avui ens ha vingut a presentar el pastís de celebració de l'efemèride i també uns bunyols de Quaresma ben originals.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

21/03/2019 21:23

De l’Anime a la taula!

Un dels conceptes més innovadors en restauració es el de Kame House Kitchen i Mutenroshi Ramen, dos restaurants que porten l’univers de l’anime a taula. T’animes a provar nous sabors?

Dimarts 19/03/19

19/03/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, última jornada de la Fira de Sant Josep de Mollerussa i emprenedoria. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 19/03/19

19/03/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, última jornada de la Fira de Sant Josep de Mollerussa i emprenedoria. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

14/03/2019 20:24

La Brúixola 14/03/2019

Avui hem berenat amb Jean-Gabriel Causse, que ens ha presentat el seu llibre en el que destaca la importància dels colors en la vida. Hem preguntat a les persones que ens escolten pels seus colors preferits. A més, hem rebut la Mònica Günther, que ens ha parlat avui de com fer bon sushi de la mà d'un expert en la matèria. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada i hem debatut amb les diputades i els diputats del Parlament sobre la política catalana.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

14/03/2019 20:24

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

14/03/2019 20:24

La Brúixola 14/03/2019

Avui hem berenat amb Jean-Gabriel Causse, que ens ha presentat el seu llibre en el que destaca la importància dels colors en la vida. Hem preguntat a les persones que ens escolten pels seus colors preferits. A més, hem rebut la Mònica Günther, que ens ha parlat avui de com fer bon sushi de la mà d'un expert en la matèria. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada i hem debatut amb les diputades i els diputats del Parlament sobre la política catalana.

DIJOUS, PAELLA

14/03/2019 20:02

Fer sushi és tota una filosofia

Avui la Mònica Günther ha arribat a l'estudi de La Brúixola amb l'objectiu de desfer tots els dubtes al voltant de l'elaboració del sushi. Per això ens ha portat un expert. És en Mikio Tsunekawa, xef xileno-japonès expert en sushi, que ens ha explicat que al Japó no solen fer aquest àpat a casa, sinó als restaurants.

DIJOUS, PAELLA

14/03/2019 20:02

Fer sushi és tota una filosofia

Avui la Mònica Günther ha arribat a l'estudi de La Brúixola amb l'objectiu de desfer tots els dubtes al voltant de l'elaboració del sushi. Per això ens ha portat un expert. És en Mikio Tsunekawa, xef xileno-japonès expert en sushi, que ens ha explicat que al Japó no solen fer aquest àpat a casa, sinó als restaurants.