cuina

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

10/01/2019 20:07

La Brúixola 10/01/2019

Avui hem berenat amb el guionista i escriptor Roger Rubio, que presenta el seu llibre 'El hombre que nunca haría daño a nadie'. A més, hem preguntat a l'audiència si nota la tan anunciada recuperació econòmica. Ho fem en un dia de titulars negatius en aquest sentit. Amb tot, hem explicat l'actualitat del dia i hem rebut a l'estudi la Mònica Günther, que ens ha portat receptes per a l'inici d'any. I hem fet la tertúlia política, com cada dijous.

DIJOUS, PAELLA

10/01/2019 19:20

Les bledes: la solució a un gener de poc calé

La Mònica Günter ens ha portat solucions gastronòmiques per intentar mitigar això que anomenem 'la cuesta de enero'. Amb verdures de temporada, ja hi ajudarem molt. En Marc Casabosch, un home que va marxar de la ciutat al món rural per emprendre una nova vida, ens ha portat els consells que presenta al llibre 'Cultivando la vida'.

DIJOUS, PAELLA

10/01/2019 19:20

Les bledes: la solució a un gener de poc calé

La Mònica Günter ens ha portat solucions gastronòmiques per intentar mitigar això que anomenem 'la cuesta de enero'. Amb verdures de temporada, ja hi ajudarem molt. En Marc Casabosch, un home que va marxar de la ciutat al món rural per emprendre una nova vida, ens ha portat els consells que presenta al llibre 'Cultivando la vida'.

Dimarts 08/01/19

08/01/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç turístic del Nadal al Pirineu de Lleida i inici de rebaixes. Parlem del tret de sortida a la 9a temporada de la Open Indoor League i espai de cuina per parlar d'entrepans històrics amb Gabriel Jové.

Dimarts 08/01/19

08/01/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç turístic del Nadal al Pirineu de Lleida i inici de rebaixes. Parlem del tret de sortida a la 9a temporada de la Open Indoor League i espai de cuina per parlar d'entrepans històrics amb Gabriel Jové.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

03/01/2019 20:00

Mapa dels sabors de Tokyo

Dibuixa amb nosaltres un mapa dels sabors de Tokyo, acompanyats del Roger Ortuño de Comerjapones.com i de la Erika Hatamoto de JTB; gastronomia, cultura i racons de la capital nipona a la secció més desenfadada del Made in Japan.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

03/01/2019 20:00

Made in Japan – Any nou i mapa dels sabors de Tokyo

Akemashite Omedetougozaimasu – Bon any nou! En aquesta edició d’any nou del Made in Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols coneixeràs les tradicions de primers d’any al Japó amb el Takeshi Hirano, dibuixarem un mapa dels sabors de Tokyo amb el Roger Ortuño i la Erika Hatamoto. També aprendràs com algunes empreses japoneses premien els seus treballadors que no fumen, a la secció d’actualitat, i descobriràs Linkitty Art, la botiga de referencia per a tot el que és kawaii a Barcelona.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

29/12/2018 13:58

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

29/12/2018 13:58

La Brúixola 28/12/2018

Avui hem dedicat el programa al dia dels Sants Innocents. Una jornada marcada per les bromes. Nosaltres hem escoltat les més sonades, de la mà de les persones que ens escolten i que han participat a l'enquesta del dia. Hem convidat a l'estudi la formació musical 'Arnau Griso', la gran revelació d'aquest 2018.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

29/12/2018 13:58

La Brúixola 28/12/2018

Avui hem dedicat el programa al dia dels Sants Innocents. Una jornada marcada per les bromes. Nosaltres hem escoltat les més sonades, de la mà de les persones que ens escolten i que han participat a l'enquesta del dia. Hem convidat a l'estudi la formació musical 'Arnau Griso', la gran revelació d'aquest 2018.

DIJOUS PAELLA

20/12/2018 19:00

Els canelons de Sant Esteve en versió Günther

Mònica Günther ens explica la procedència dels canelons que ens mengem per Sant Esteve. Van arribar d'Itàlia, però a Catalunya els vam fer nostres i els vam convertir en pla de les festes de guardar. A més, proposem uns canelons per a persones que no tenen massa temps per cuinar.