cuina

DIJOUS PAELLA

20/12/2018 19:00

Els canelons de Sant Esteve en versió Günther

Mònica Günther ens explica la procedència dels canelons que ens mengem per Sant Esteve. Van arribar d'Itàlia, però a Catalunya els vam fer nostres i els vam convertir en pla de les festes de guardar. A més, proposem uns canelons per a persones que no tenen massa temps per cuinar.

Dimarts 11/12/18

11/12/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Primer aniversari del trasllat de les 44 obres originàries de Sixena del Museu de Lleida. Balanç del Pont al Pirineu de Lleida. Cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 11/12/18

11/12/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Primer aniversari del trasllat de les 44 obres originàries de Sixena del Museu de Lleida. Balanç del Pont al Pirineu de Lleida. Cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

07/12/2018 14:18

BAR OMAR: Les millors braves de la Ciutat

Potser no es tant conegut com el Tomás de Sarrià però l'Omar, a Sant Gervasi, serveix unes de les millors patates braves de la capital catalana. També son conegudes les croquetes i l'ensaladilla russa. L'Omar reivindica el seu bar com un local tradicional i a l'hora modern dins la cuina de barri. Un cop al més fa un maridatge amb vi per 12 començals.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

07/12/2018 14:18

BAR OMAR: Les millors braves de la Ciutat

Potser no es tant conegut com el Tomás de Sarrià però l'Omar, a Sant Gervasi, serveix unes de les millors patates braves de la capital catalana. També son conegudes les croquetes i l'ensaladilla russa. L'Omar reivindica el seu bar com un local tradicional i a l'hora modern dins la cuina de barri. Un cop al més fa un maridatge amb vi per 12 començals.

Dimarts 04/12/18

04/12/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Juli Alegre, director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Coneixem la fossa localitzada a Bell-lloc d'Urgell i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 04/12/18

04/12/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Juli Alegre, director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Coneixem la fossa localitzada a Bell-lloc d'Urgell i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

29/11/2018 21:22

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

29/11/2018 21:22

La Brúixola 29/11/2018

Avui hem parlat de Floquet de Neu, ara que fa quinze anys de la seva mort. I com que els companys de La Ciutat han descobert sortint al carrer que molta gent no sap qui era aquest goril·la albí, nosaltres hem ampliat la mostra sociològica. Això en el dia que ens ha visitat la cantant catalana Alba Carmona, que estrena disc. I la Mònica Günther ens ha portat el seu 'Dijous paella', avui sí, parlant de l'arròs. Hem completat l'actualitat amb les notícies del dia i la tertúlia política.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

29/11/2018 21:22

La Brúixola 29/11/2018

Avui hem parlat de Floquet de Neu, ara que fa quinze anys de la seva mort. I com que els companys de La Ciutat han descobert sortint al carrer que molta gent no sap qui era aquest goril·la albí, nosaltres hem ampliat la mostra sociològica. Això en el dia que ens ha visitat la cantant catalana Alba Carmona, que estrena disc. I la Mònica Günther ens ha portat el seu 'Dijous paella', avui sí, parlant de l'arròs. Hem completat l'actualitat amb les notícies del dia i la tertúlia política.

DIJOUS PAELLA

29/11/2018 20:27

L'arròs com a forma de vida

La Mònica ens ha portat al seu 'Dijous, paella' un dels mestres arrossaires de Catalunya. Es diu Xesco Bueno i regenta un restaurant a Castellbisbal que es podria anomenar la catedral de l'arròs. Ens ha fet una recepta per a un bon arròs.