cuina

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

08/11/2018 19:00

La Brúixola 08/11/2018

Avui hem dedicat el programa als dentistes, que hem explicat que són els professionals més ben pagats d'Espanya. Hem escoltat les històries de l'audiència a 'cal dentista'. Hem entrevistat Francesc Devesa, integrant de la formació DooWop Club, que ofereix un espectacle a El Molino de Barcelona. I com cada dijous ha vingut la Mònica Günther a parlar de cuina, avui en concret de receptes amb carbassa.

DIJOUS PAELLA

08/11/2018 19:00

Oda a la carbassa

La Mònica Günther ens ha portat una nova edició del 'Dijous paella'. En aquesta ocasió ens ha proposat aprofitar les carbasses que hem buidat per Halloween. La carn de la carbassa té moltes propietats i també podem fer servir les pipes per menjar-nos-les soles o bé utilitzar-les a amanides.

DIJOUS PAELLA

08/11/2018 19:00

Oda a la carbassa

La Mònica Günther ens ha portat una nova edició del 'Dijous paella'. En aquesta ocasió ens ha proposat aprofitar les carbasses que hem buidat per Halloween. La carn de la carbassa té moltes propietats i també podem fer servir les pipes per menjar-nos-les soles o bé utilitzar-les a amanides.

Dimarts 06/11/18

06/11/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de la vaga de Vall Companys convocada per CCOO. Edgar Suñol ens parla sobre els assistents personals virtuals i parlem del concepte cuina de fusió amb Gabriel Jové.

Dimarts 06/11/18

06/11/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de la vaga de Vall Companys convocada per CCOO. Edgar Suñol ens parla sobre els assistents personals virtuals i parlem del concepte cuina de fusió amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

23/10/2018 16:24

RECEPTES DE PLATS DE SEMPRE

Ana Vega Pérez, l’escriptora Ana Vega Pérez de Arlucea, ens ha parlat de la cuina dels anys setanta i vuitanta a Espanya per reivindicar la importància dels plats més tradicionals... Uns plats que recull en el llibre: Cocina Viejuna o de cómo pasó España de la comida en blanco y negro a la gastronomia en technicolor

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

23/10/2018 16:24

RECEPTES DE PLATS DE SEMPRE

Ana Vega Pérez, l’escriptora Ana Vega Pérez de Arlucea, ens ha parlat de la cuina dels anys setanta i vuitanta a Espanya per reivindicar la importància dels plats més tradicionals... Uns plats que recull en el llibre: Cocina Viejuna o de cómo pasó España de la comida en blanco y negro a la gastronomia en technicolor

Dimarts 23/10/18

23/10/2018 06:00

Dimarts 23/10/18

23/10/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de l'impost de les hipoteques amb l'advocat Jordi Muntanya. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 23/10/18

23/10/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de l'impost de les hipoteques amb l'advocat Jordi Muntanya. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 16/10/18

16/10/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de l'ús i tipus de patinets elèctrics amb Edgar Suñol i descobrim l'origen de les tapes en l'espai de cuina amb Gabriel Jové.