cuina

DIJOUS PAELLA

29/11/2018 20:27

L'arròs com a forma de vida

La Mònica ens ha portat al seu 'Dijous, paella' un dels mestres arrossaires de Catalunya. Es diu Xesco Bueno i regenta un restaurant a Castellbisbal que es podria anomenar la catedral de l'arròs. Ens ha fet una recepta per a un bon arròs.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

26/11/2018 06:05

Els secrets de la cuina coreana

Carles Lamelo entrevista al xef Jinho Shin, del restaurant KimchiMama per explicar als oients de Gente Viajera Catalunya els secrets de la cuina coreana.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

26/11/2018 06:05

Els secrets de la cuina coreana

Carles Lamelo entrevista al xef Jinho Shin, del restaurant KimchiMama per explicar als oients de Gente Viajera Catalunya els secrets de la cuina coreana.

DIJOUS, PAELLA

22/11/2018 21:50

Aquest Nadal... torró de croissant!

La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.

DIJOUS, PAELLA

22/11/2018 21:50

Aquest Nadal... torró de croissant!

La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.

Dimarts 20/11/18

20/11/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Laura Gallego, responsable i membre de l'equip de Ferpreus Lleida, espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 20/11/18

20/11/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Laura Gallego, responsable i membre de l'equip de Ferpreus Lleida, espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 13/11/18

13/11/2018 06:00

Dimarts 13/11/18

13/11/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, notícies del bloc econòmic i cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 13/11/18

13/11/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, notícies del bloc econòmic i cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

08/11/2018 19:00

La Brúixola 08/11/2018

Avui hem dedicat el programa als dentistes, que hem explicat que són els professionals més ben pagats d'Espanya. Hem escoltat les històries de l'audiència a 'cal dentista'. Hem entrevistat Francesc Devesa, integrant de la formació DooWop Club, que ofereix un espectacle a El Molino de Barcelona. I com cada dijous ha vingut la Mònica Günther a parlar de cuina, avui en concret de receptes amb carbassa.