cuina

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

01/10/2018 19:00

La Brúixola 01/10/2018

Avui hem dedicat el programa a celebrar el Dia Internacional del Cafè. Ha passat per l'estudi la cuinera Carme Ruscalleda, que tanca el restaurant Sant Pau. I en Nacho Encinas ens ha portat al teatre per recordar la figura de Carles Canut. Hem explicat les notícies del dia, centrant-nos en l'aniversari de l'1-O i hem abordat amb profunditat l'avenç mèdic de la immunoteràpia en el tractament contra el càncer.

Dimarts 25/09/18

25/09/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Oró, director de Fira de Lleida per parlar de la Firà Agrària de Sant Miquel i el Saló Eurofruit. Novetats en telefonia amb Edgar Suñol i espai de cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts 25/09/18

25/09/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Oró, director de Fira de Lleida per parlar de la Firà Agrària de Sant Miquel i el Saló Eurofruit. Novetats en telefonia amb Edgar Suñol i espai de cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts 18/09/18

18/09/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del nou curs a la Universitat de Lleida amb el vicerector de docència Paco Garcia. Noves tecnologies amb David Casero i espai de cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts 18/09/18

18/09/2018 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del nou curs a la Universitat de Lleida amb el vicerector de docència Paco Garcia. Noves tecnologies amb David Casero i espai de cuina amb Gabriel Jové.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

09/08/2018 14:45

Parlem dels 25 anys del restaurant Semproniana amb la cuinera i propietària Ada Parellada

Ara ja fa 25 anys que al Carrer Rosselló de Barcelona, una estudiant de dret amb la seva parella van decidir obrir un restaurant amb el nom de Semproniana. Ara 25 anys després l'Ada Parellada, ens ha visitat per explicar-nos les seves sensacions i també per parlar-nos del seu darrer llibre “Cuina sostenible”. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

09/08/2018 14:45

Parlem dels 25 anys del restaurant Semproniana amb la cuinera i propietària Ada Parellada

Ara ja fa 25 anys que al Carrer Rosselló de Barcelona, una estudiant de dret amb la seva parella van decidir obrir un restaurant amb el nom de Semproniana. Ara 25 anys després l'Ada Parellada, ens ha visitat per explicar-nos les seves sensacions i també per parlar-nos del seu darrer llibre “Cuina sostenible”. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

09/08/2018 14:45

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

09/08/2018 14:45

Fem l'agost 09/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat els problemes que es deriven del top manta i els llauners a la ciutat de Barcelona i a les platjes i a la ciutat de Barcelona amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, el director general del gremi de restauració de Barcelona, Roger Pallarols i el periodista d'El País Alfonso Congostrina. Ens ha visitat la cuinera i la propietaria del restaurant Semproniana, Ada Parellada i també hem parlat amb la Montse Herrera de com quins consells cal seguir quan estem de vacances amb els nostres fills.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

09/08/2018 14:45

Fem l'agost 09/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat els problemes que es deriven del top manta i els llauners a la ciutat de Barcelona i a les platjes i a la ciutat de Barcelona amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, el director general del gremi de restauració de Barcelona, Roger Pallarols i el periodista d'El País Alfonso Congostrina. Ens ha visitat la cuinera i la propietaria del restaurant Semproniana, Ada Parellada i també hem parlat amb la Montse Herrera de com quins consells cal seguir quan estem de vacances amb els nostres fills.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 15:08

Fem l'agost 03/08/2018

El cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam, ens ha visitat avui i ens ha explicat que ell de petit era molt mal estudiant, i que gràcies a que el van possar a treballar aviat a la botiga del poble, va adonar-se que volia ser cuiner. Torna a escoltar-ho!