cuina

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 15:08

Fem l'agost 03/08/2018

El cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam, ens ha visitat avui i ens ha explicat que ell de petit era molt mal estudiant, i que gràcies a que el van possar a treballar aviat a la botiga del poble, va adonar-se que volia ser cuiner. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 14:57

Fem l'agost 03/08/2018

Aquest dissabte es compleix un mes de l'arribada del vaixell de l'Open Arms al port de Barcelona. Hem volgut saber quina és la situació d'aquestes persones, i al "Fem l'agost" hem pogut parlar amb el coordinador de Pro Activa Open Arms, Gerard Canals, la periodista i sociòloga Nazanin Amirian, i el president de l'associació d'amics del poble marroquí, Alami Susi. També ens ha visitat el cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam. A la part final del programa el Victor Parrado ens ha explicat com es prepara un espectacle, i també hem volgut saber com s'està vivint l'onada de calor a llocs com un forn o una empresa de gels.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

03/08/2018 14:57

Fem l'agost 03/08/2018

Aquest dissabte es compleix un mes de l'arribada del vaixell de l'Open Arms al port de Barcelona. Hem volgut saber quina és la situació d'aquestes persones, i al "Fem l'agost" hem pogut parlar amb el coordinador de Pro Activa Open Arms, Gerard Canals, la periodista i sociòloga Nazanin Amirian, i el president de l'associació d'amics del poble marroquí, Alami Susi. També ens ha visitat el cuiner amb dues estrelles Michelín i xef del restaurant Mandarín, Raül Balam. A la part final del programa el Victor Parrado ens ha explicat com es prepara un espectacle, i també hem volgut saber com s'està vivint l'onada de calor a llocs com un forn o una empresa de gels.

Dimarts

24/07/2018 06:00

La Ciutat Lleida 24/07/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de les excavacions que s'han fet al poblat ibèric del Gebut, a Soses. Noves tecnologies amb David Casero i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

24/07/2018 06:00

La Ciutat Lleida 24/07/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de les excavacions que s'han fet al poblat ibèric del Gebut, a Soses. Noves tecnologies amb David Casero i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

17/07/2018 06:00

La Ciutat Lleida 17/07/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de les previsions d'ocupació als Càmpings de Lleida amb la presidenta de la Federació Marta Cortina. Espai de noves tecnologies amb David Casero i parlem dels menús degustació que ofereixen els restaurants amb Gabriel Jové,

Dimarts

17/07/2018 06:00

La Ciutat Lleida 17/07/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de les previsions d'ocupació als Càmpings de Lleida amb la presidenta de la Federació Marta Cortina. Espai de noves tecnologies amb David Casero i parlem dels menús degustació que ofereixen els restaurants amb Gabriel Jové,

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

14/07/2018 10:15

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

14/07/2018 10:15

Gente viajera Catalunya 14/07/2018

Avui a Gente Viajera Catalunya recorrerem els espais gastronòmics i l’spa de l’Hotel Majestic de Barcelona. A l’espai dedicat als viatges internacionals, farem un recorregut per l’Índia i sabrem quines novetats prepara la cadena Oh!tels Barcelona per aquesta temporada d’estiu. A la secció de gastronomia Paisatges amb sabor ens endinsarem en la cuina peruana en companyia del xef del restaurant The Market Perú i recorrerem el món amb el fotògraf i viatger Tino Soriano.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

14/07/2018 10:15

Gente viajera Catalunya 14/07/2018

Avui a Gente Viajera Catalunya recorrerem els espais gastronòmics i l’spa de l’Hotel Majestic de Barcelona. A l’espai dedicat als viatges internacionals, farem un recorregut per l’Índia i sabrem quines novetats prepara la cadena Oh!tels Barcelona per aquesta temporada d’estiu. A la secció de gastronomia Paisatges amb sabor ens endinsarem en la cuina peruana en companyia del xef del restaurant The Market Perú i recorrerem el món amb el fotògraf i viatger Tino Soriano.

Dimarts

03/07/2018 06:00

La Ciutat Lleida 03/07/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tota l'actualitat de l'Operació Enredada. Entrevista amb Llorenç González, president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida i espai de cuina amb Gabriel Jové i Marc Lorés.