davide tenconi

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

09/05/2019 12:30

Com aconseguir que menjar de tupper deixi de ser avorrit i passi a ser sofisticat

Res no simbolitza millor els anys de la crisi econòmica que veure la gent al metro portant la fiambrera. Un hàbit poc glamurós al principi però que amb els anys s’ha anat sofisticant i ara se’n fan autèntiques virgueries. El nostre xef Davide Tenconi ens dóna alguns consells.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

28/03/2019 15:41

La cuina del porc, amb Davide Tenconi

El chef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ens parla del porc com a ingredient protagonista de la cuina.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

28/03/2019 15:41

La cuina del porc, amb Davide Tenconi

El chef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ens parla del porc com a ingredient protagonista de la cuina.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

07/02/2019 16:27

Són avorrides les sopes?

Cada país de món té la seva sopa "reina": la Vichyssoise de França, la sopa de miso del Japó, el brou verd de Portugal, l'snert d'Alemanya o el gaspatxo de Andalusia. I a Itàlia? La Minestrone, plat del que ens ha parlat avui el nostre xef en Davide Tenconi.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

07/02/2019 16:27

Són avorrides les sopes?

Cada país de món té la seva sopa "reina": la Vichyssoise de França, la sopa de miso del Japó, el brou verd de Portugal, l'snert d'Alemanya o el gaspatxo de Andalusia. I a Itàlia? La Minestrone, plat del que ens ha parlat avui el nostre xef en Davide Tenconi.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

01/02/2019 09:45

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

01/02/2019 09:45

Com fer un estofat de cérvol amb només 4 ingredients

El xef de La Ciutat, Davide Tenconi, ens parla del mundial de la gastronomia: el premi Bocuse d’Or. I, a més, ens explica com podem fer un estofat de cérvol amb només 4 ingredients.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

01/02/2019 09:45

Com fer un estofat de cérvol amb només 4 ingredients

El xef de La Ciutat, Davide Tenconi, ens parla del mundial de la gastronomia: el premi Bocuse d’Or. I, a més, ens explica com podem fer un estofat de cérvol amb només 4 ingredients.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

24/01/2019 14:48

Cuina d’alta muntanya per fer passar el fred

El xef de La Ciutat, Davide Tenconi aprofita aquests dies de fred per parlar-nos de cuina d’alta muntanya. I ens dona una recepta amb només 5 ingredients: carbonara de muntanya.