davide tenconi

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

24/01/2019 14:48

Cuina d’alta muntanya per fer passar el fred

El xef de La Ciutat, Davide Tenconi aprofita aquests dies de fred per parlar-nos de cuina d’alta muntanya. I ens dona una recepta amb només 5 ingredients: carbonara de muntanya.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

24/01/2019 14:10

La Ciutat 24/01/2019

Mònica Günther conversa amb Marcel Coderch, president de l’Autoritat Catalana de la Competència, sobre el decret llei que el Govern aplicarà a les VTC. El xef Davide Tenconi aprofita aquests dies de fred per parlar-nos de cuina d’alta muntanya. Fem tertúlia política sobre el conflicte dels taxis i la candidatura de Joaquim Forn a les municipals amb Enric Bàrcena, Carles Escuredo, Joan Ramon Riera i Joan Rodríguez.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

24/01/2019 14:10

La Ciutat 24/01/2019

Mònica Günther conversa amb Marcel Coderch, president de l’Autoritat Catalana de la Competència, sobre el decret llei que el Govern aplicarà a les VTC. El xef Davide Tenconi aprofita aquests dies de fred per parlar-nos de cuina d’alta muntanya. Fem tertúlia política sobre el conflicte dels taxis i la candidatura de Joaquim Forn a les municipals amb Enric Bàrcena, Carles Escuredo, Joan Ramon Riera i Joan Rodríguez.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

03/01/2019 12:30

Com fer un Tiramisú de Panettone amb només 5 ingredients

El xef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat avui què fer amb les restes dels menjars de Nadal: des de pasta al forn, passant per peix marinat fins a vinagreta de cava per les nostres amanides. I per acabar-ho d’arrodonir, el postre: tiramisú de panettone.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

03/01/2019 12:30

Com fer un Tiramisú de Panettone amb només 5 ingredients

El xef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat avui què fer amb les restes dels menjars de Nadal: des de pasta al forn, passant per peix marinat fins a vinagreta de cava per les nostres amanides. I per acabar-ho d’arrodonir, el postre: tiramisú de panettone.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

15/11/2018 15:09

El peix de riu, el gran oblidat de la nostra gastronomia

El xef Davide Tenconi ha fet una defensa avui a La Ciutat del peix d’aigua dolça. Ens ha explicat com podem fer truita o anguila fumada de forma casolana i ens ha proposat una recepta amb només 3 ingredients: perca, kale i yogur.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

15/11/2018 15:09

El peix de riu, el gran oblidat de la nostra gastronomia

El xef Davide Tenconi ha fet una defensa avui a La Ciutat del peix d’aigua dolça. Ens ha explicat com podem fer truita o anguila fumada de forma casolana i ens ha proposat una recepta amb només 3 ingredients: perca, kale i yogur.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

18/10/2018 15:58

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

18/10/2018 15:58

L’aliment que menges sovint i que baixa el desig sexual

El xef Davide Tenconi ens ha parlat de les possibilitats culinàries de la carbassa, un aliment que mengem molt sovint a la tardor i que segons els científics baixa el nostre desig sexual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

18/10/2018 15:58

L’aliment que menges sovint i que baixa el desig sexual

El xef Davide Tenconi ens ha parlat de les possibilitats culinàries de la carbassa, un aliment que mengem molt sovint a la tardor i que segons els científics baixa el nostre desig sexual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

11/10/2018 16:04

Els secrets per cuinar castanyes

El xef Davide Tenconi ens explica trucs i consells per cuinar amb un dels fruits més preuats de la tardor: la castanya.