Dijous Paella

DIJOUS, PAELLA

21/03/2019 21:38

Els bunyols de Quaresma, es poden reinventar

Aquest dijous la Mònica Günther ens ha portat a l'estudi en Josep Maria Rodríguez Guerola, que és el propietari de 'La Pastisseria' de Barcelona i que va coronar-se al 2011 com a millor pastisser, perquè va elaborar el pastís 'Rosa dels vents', que va convertir-se en el millor de tot el món. Ell porta 7 anys oferint el seu talent a l'establiment que regenta i avui ens ha vingut a presentar el pastís de celebració de l'efemèride i també uns bunyols de Quaresma ben originals.

DIJOUS, PAELLA

21/03/2019 21:38

Els bunyols de Quaresma, es poden reinventar

Aquest dijous la Mònica Günther ens ha portat a l'estudi en Josep Maria Rodríguez Guerola, que és el propietari de 'La Pastisseria' de Barcelona i que va coronar-se al 2011 com a millor pastisser, perquè va elaborar el pastís 'Rosa dels vents', que va convertir-se en el millor de tot el món. Ell porta 7 anys oferint el seu talent a l'establiment que regenta i avui ens ha vingut a presentar el pastís de celebració de l'efemèride i també uns bunyols de Quaresma ben originals.

DIJOUS, PAELLA

14/03/2019 20:02

Fer sushi és tota una filosofia

Avui la Mònica Günther ha arribat a l'estudi de La Brúixola amb l'objectiu de desfer tots els dubtes al voltant de l'elaboració del sushi. Per això ens ha portat un expert. És en Mikio Tsunekawa, xef xileno-japonès expert en sushi, que ens ha explicat que al Japó no solen fer aquest àpat a casa, sinó als restaurants.

DIJOUS, PAELLA

14/03/2019 20:02

Fer sushi és tota una filosofia

Avui la Mònica Günther ha arribat a l'estudi de La Brúixola amb l'objectiu de desfer tots els dubtes al voltant de l'elaboració del sushi. Per això ens ha portat un expert. És en Mikio Tsunekawa, xef xileno-japonès expert en sushi, que ens ha explicat que al Japó no solen fer aquest àpat a casa, sinó als restaurants.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

21/02/2019 21:54

Les truites no són només d'ou

La Mònica Günther ens ha portat avui el llibre 'Con un par de huevos' (Libros Cúpula), que ha elaborat el cuiner barceloní Joan Antoni Miró. Ell té un restaurant a Barcelona on només fa truites... però algunes són absolutament inimaginables.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

21/02/2019 21:54

Les truites no són només d'ou

La Mònica Günther ens ha portat avui el llibre 'Con un par de huevos' (Libros Cúpula), que ha elaborat el cuiner barceloní Joan Antoni Miró. Ell té un restaurant a Barcelona on només fa truites... però algunes són absolutament inimaginables.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

21/02/2019 21:51

La Brúixola 21/02/2019

Avui hem berenat amb Luis Pardo, que és el mentalista més famós de Catalunya. Ens ha presentat el seu nou llibre de poemes. A més, hem preguntat a les persones que ens escolten per les diferents maneres de lligar, ara que les vaques també tindran una app per poder-ho fer. La Mònica Günther ens ha portat la gastronomia i hem repassat l'actualitat amb en Marc Navarro.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

21/02/2019 21:51

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

21/02/2019 21:51

La Brúixola 21/02/2019

Avui hem berenat amb Luis Pardo, que és el mentalista més famós de Catalunya. Ens ha presentat el seu nou llibre de poemes. A més, hem preguntat a les persones que ens escolten per les diferents maneres de lligar, ara que les vaques també tindran una app per poder-ho fer. La Mònica Günther ens ha portat la gastronomia i hem repassat l'actualitat amb en Marc Navarro.

LES HISTORIES DE LA VIDA

14/02/2019 19:00

La Brúixola 14/02/2019

Avui hem parlat del dia de Sant Valentí amb la sexòloga clínica Núria Jorba, amb qui hem berenat. I hem preguntat a la gent si celebren aquest dia. A més, Mònica Günther ens ha parlat de gastronomia afrodisíaca. I hem explicat l'actualitat del dia amb Marc Navarro. Ho hem completat tot amb el debat polític dels dijous.

LES HISTORIES DE LA VIDA

14/02/2019 19:00

La Brúixola 14/02/2019

Avui hem parlat del dia de Sant Valentí amb la sexòloga clínica Núria Jorba, amb qui hem berenat. I hem preguntat a la gent si celebren aquest dia. A més, Mònica Günther ens ha parlat de gastronomia afrodisíaca. I hem explicat l'actualitat del dia amb Marc Navarro. Ho hem completat tot amb el debat polític dels dijous.