Dijous Paella

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.

DIJOUS, PAELLA

24/01/2019 18:51

La cúrcuma està de moda

La Mònica Günther ens ha visitat un dijous més per parlar-nos de cuina i gastronomia. Avui ens ha explicat les propietats medicinals de la cúrcuma. Una arrel que està de moda i amb la que s'ha d'anar alerta perquè taca moltíssim. Ens ajudarà a mitigar la grip d'aquests dies.

DIJOUS, PAELLA

24/01/2019 18:51

La cúrcuma està de moda

La Mònica Günther ens ha visitat un dijous més per parlar-nos de cuina i gastronomia. Avui ens ha explicat les propietats medicinals de la cúrcuma. Una arrel que està de moda i amb la que s'ha d'anar alerta perquè taca moltíssim. Ens ajudarà a mitigar la grip d'aquests dies.

DIJOUS, PAELLA

17/01/2019 19:07

Arriba la temporada de calçots!

La Mònica Günther ens visita com cada dijous a l'estudi per fer-nos la boca aigua amb la gastronomia catalana. Avui, amb els calçots. Acaba de començar la temporada d'aquesta hortalissa, que té una tècnica ben fàcil a l'hora de consumir-la: pelar i menjar!

DIJOUS, PAELLA

17/01/2019 19:07

Arriba la temporada de calçots!

La Mònica Günther ens visita com cada dijous a l'estudi per fer-nos la boca aigua amb la gastronomia catalana. Avui, amb els calçots. Acaba de començar la temporada d'aquesta hortalissa, que té una tècnica ben fàcil a l'hora de consumir-la: pelar i menjar!

DIJOUS, PAELLA

10/01/2019 19:20

Les bledes: la solució a un gener de poc calé

La Mònica Günter ens ha portat solucions gastronòmiques per intentar mitigar això que anomenem 'la cuesta de enero'. Amb verdures de temporada, ja hi ajudarem molt. En Marc Casabosch, un home que va marxar de la ciutat al món rural per emprendre una nova vida, ens ha portat els consells que presenta al llibre 'Cultivando la vida'.

DIJOUS, PAELLA

10/01/2019 19:20

DIJOUS, PAELLA

10/01/2019 19:20

Les bledes: la solució a un gener de poc calé

La Mònica Günter ens ha portat solucions gastronòmiques per intentar mitigar això que anomenem 'la cuesta de enero'. Amb verdures de temporada, ja hi ajudarem molt. En Marc Casabosch, un home que va marxar de la ciutat al món rural per emprendre una nova vida, ens ha portat els consells que presenta al llibre 'Cultivando la vida'.

DIJOUS PAELLA

20/12/2018 19:00

Els canelons de Sant Esteve en versió Günther

Mònica Günther ens explica la procedència dels canelons que ens mengem per Sant Esteve. Van arribar d'Itàlia, però a Catalunya els vam fer nostres i els vam convertir en pla de les festes de guardar. A més, proposem uns canelons per a persones que no tenen massa temps per cuinar.

DIJOUS PAELLA

20/12/2018 19:00

Els canelons de Sant Esteve en versió Günther

Mònica Günther ens explica la procedència dels canelons que ens mengem per Sant Esteve. Van arribar d'Itàlia, però a Catalunya els vam fer nostres i els vam convertir en pla de les festes de guardar. A més, proposem uns canelons per a persones que no tenen massa temps per cuinar.