Dijous Paella

DIJOUS, PAELLA

22/11/2018 21:50

Aquest Nadal... torró de croissant!

La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.

DIJOUS, PAELLA

22/11/2018 21:50

Aquest Nadal... torró de croissant!

La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

22/11/2018 21:43

La Brúixola 22/11/2018

Avui hem dedicat el programa a l'encesa dels llums de Nadal a la ciutat de Barcelona. I hem preguntat a les persones que ens escolten què els semblen aquests llums i com preparen les festes. Hem berenat amb Oriol Escolies, director de Projecte Home a Catalunya. I amb la Mònica Günther hem parlat de gastronomia nadalenca. Avui, els torrons.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

22/11/2018 21:43

La Brúixola 22/11/2018

Avui hem dedicat el programa a l'encesa dels llums de Nadal a la ciutat de Barcelona. I hem preguntat a les persones que ens escolten què els semblen aquests llums i com preparen les festes. Hem berenat amb Oriol Escolies, director de Projecte Home a Catalunya. I amb la Mònica Günther hem parlat de gastronomia nadalenca. Avui, els torrons.

DIJOUS PAELLA

08/11/2018 19:00

Oda a la carbassa

La Mònica Günther ens ha portat una nova edició del 'Dijous paella'. En aquesta ocasió ens ha proposat aprofitar les carbasses que hem buidat per Halloween. La carn de la carbassa té moltes propietats i també podem fer servir les pipes per menjar-nos-les soles o bé utilitzar-les a amanides.

DIJOUS PAELLA

08/11/2018 19:00

Oda a la carbassa

La Mònica Günther ens ha portat una nova edició del 'Dijous paella'. En aquesta ocasió ens ha proposat aprofitar les carbasses que hem buidat per Halloween. La carn de la carbassa té moltes propietats i també podem fer servir les pipes per menjar-nos-les soles o bé utilitzar-les a amanides.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

18/10/2018 21:11

La Brúixola 18/10/2018

Avui hem explicat com es presenta enguany el virus de la grip a Catalunya i hem preguntat a l'audiència per remeis naturals als refredats. Ha vingut a berenar al programa el cantant Dani Fernández. I hem fet el 'Dijous Paella' amb la Mònica Günther, que avui ens ha portat l'home que més en sap de gintònics.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

18/10/2018 21:11

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

18/10/2018 21:11

La Brúixola 18/10/2018

Avui hem explicat com es presenta enguany el virus de la grip a Catalunya i hem preguntat a l'audiència per remeis naturals als refredats. Ha vingut a berenar al programa el cantant Dani Fernández. I hem fet el 'Dijous Paella' amb la Mònica Günther, que avui ens ha portat l'home que més en sap de gintònics.

DIJOUS PAELLA

18/10/2018 20:26

El bon gintònic no porta trastos dins

La Mònica Günther ve a parlar-nos de gastronomia cada setmana. I aquest dijous hem parlat del gintònic. Hem entrevistat tot un expert en la matèria, en Sergio Estévez, que assegura que com menys condiments, més bo serà el gintònic.

DIJOUS PAELLA

18/10/2018 20:26

El bon gintònic no porta trastos dins

La Mònica Günther ve a parlar-nos de gastronomia cada setmana. I aquest dijous hem parlat del gintònic. Hem entrevistat tot un expert en la matèria, en Sergio Estévez, que assegura que com menys condiments, més bo serà el gintònic.