Dijous Paella

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

16/01/2020 23:37

La Brúixola 16/01/2020

Avui hem celebrat el dia de la croqueta i ho hem fet amb l'audiència i amb la Mònica Günther. Amb tot, hem berenat amb Godoy, que presenta el seu espectacle 'Godoy 1941'. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia. I hem debatut sobre l'actualitat amb els diputats i les diputades del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

16/01/2020 23:37

La Brúixola 16/01/2020

Avui hem celebrat el dia de la croqueta i ho hem fet amb l'audiència i amb la Mònica Günther. Amb tot, hem berenat amb Godoy, que presenta el seu espectacle 'Godoy 1941'. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia. I hem debatut sobre l'actualitat amb els diputats i les diputades del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

19/12/2019 23:39

La Brúixola 19/12/2019

Avui hem tingut un programa molt mariner. Hem rebut per a berenar l'Anna Rosa Cisquella, que és la productora executiva de Dagoll Dagom. La companyia catalana torna al Poliorama de Barcelona a fer Maremar. A més, hem parlat de Titanic, avui que se celebren 22 anys de la seva estrena. Hem preguntat a l'audiència per històries al voltant del mar i hem fet tertúlia política per rematar aquest bulevard d'actualitat diari.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

19/12/2019 23:39

La Brúixola 19/12/2019

Avui hem tingut un programa molt mariner. Hem rebut per a berenar l'Anna Rosa Cisquella, que és la productora executiva de Dagoll Dagom. La companyia catalana torna al Poliorama de Barcelona a fer Maremar. A més, hem parlat de Titanic, avui que se celebren 22 anys de la seva estrena. Hem preguntat a l'audiència per històries al voltant del mar i hem fet tertúlia política per rematar aquest bulevard d'actualitat diari.

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

12/12/2019 22:15

Aprenem a fer gluhwein (vi calent) a casa

La Mònica Günther ens explica com fer 'gluhwein', el vi calent típic en aquesta època de l'any als països del centre i nord d'Europa

DIJOUS, PAELLA

12/12/2019 22:15

DIJOUS, PAELLA

12/12/2019 22:15

Aprenem a fer gluhwein (vi calent) a casa

La Mònica Günther ens explica com fer 'gluhwein', el vi calent típic en aquesta època de l'any als països del centre i nord d'Europa

DIJOUS, PAELLA

28/11/2019 21:45

Així és 'Thanksgiving day': Eat, drink and be thankful

Avui hem donat les gràcies des del programa de la mateixa manera que ho estan fent als Estats Units, on és festiu nacional. Allà celebren Thanksgiving, un dia que serveix per donar les gràcies per la collita de l'any. Ens ho ha explicat l'Andrea Abelló, que és la propietària de les dues botigues que hi ha a Barcelona de 'Taste of America'.

DIJOUS, PAELLA

28/11/2019 21:45

Així és 'Thanksgiving day': Eat, drink and be thankful

Avui hem donat les gràcies des del programa de la mateixa manera que ho estan fent als Estats Units, on és festiu nacional. Allà celebren Thanksgiving, un dia que serveix per donar les gràcies per la collita de l'any. Ens ho ha explicat l'Andrea Abelló, que és la propietària de les dues botigues que hi ha a Barcelona de 'Taste of America'.