edu pascual

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

20/09/2019 15:36

Plans d’oci i gastronomia per aquest cap de setmana

Marc Navarro ens porta a viure una experiència gastronòmica llunyana sense sortir de Barcelona, i Edu Pascual ens porta tres propostes d’oci 099 (per persones de 0 a 99 anys): la selva de l’aventura, un món de cartró i un vermut molt especial.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

20/09/2019 15:36

Plans d’oci i gastronomia per aquest cap de setmana

Marc Navarro ens porta a viure una experiència gastronòmica llunyana sense sortir de Barcelona, i Edu Pascual ens porta tres propostes d’oci 099 (per persones de 0 a 99 anys): la selva de l’aventura, un món de cartró i un vermut molt especial.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

12/07/2019 15:03

No saps on anar a sopar i què triar? EatKube et fa la feina!

A La Ciutat parlem amb Pol Clavell, un dels fundadors de l’startup EatKube que et fa la feina, trien per tu el restaurant i què menjar. Hi ha tres experiències que pots triar i, per tant, el nivell de sorpresa que vols. És la proposta sorpresa d’avui de l’Edu Pascual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

12/07/2019 15:03

No saps on anar a sopar i què triar? EatKube et fa la feina!

A La Ciutat parlem amb Pol Clavell, un dels fundadors de l’startup EatKube que et fa la feina, trien per tu el restaurant i què menjar. Hi ha tres experiències que pots triar i, per tant, el nivell de sorpresa que vols. És la proposta sorpresa d’avui de l’Edu Pascual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/07/2019 16:57

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/07/2019 16:57

La volta al món gastronòmica sense sortir de Barcelona

Fer una ruta gastronòmica a nivell internacional és possible, i fer-ho sense sortir de Barcelona, també. És la proposta de l’Edu Pascual que ens porta un restaurant amb una carta on trobem ingredients com la carn de cangur, de zebra o de cocodril, és Volta al món.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/07/2019 16:57

La volta al món gastronòmica sense sortir de Barcelona

Fer una ruta gastronòmica a nivell internacional és possible, i fer-ho sense sortir de Barcelona, també. És la proposta de l’Edu Pascual que ens porta un restaurant amb una carta on trobem ingredients com la carn de cangur, de zebra o de cocodril, és Volta al món.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

21/06/2019 18:56

Perquè les tapes també s’inspiren en la cuina asiàtica

Si ahir era el dia mundial de la tapa, el nostre gastronopitecus, l’Edu Pascual, li dona una volta i ens porta un restaurant del barri de Gràcia especialitzat en tapes… asiàtiques! El seu xef, el Jordi Brau, ens explica la història del nom del seu restaurant, el Momos i un dels plats estrella.