edu pascual

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

21/06/2019 18:56

Perquè les tapes també s’inspiren en la cuina asiàtica

Si ahir era el dia mundial de la tapa, el nostre gastronopitecus, l’Edu Pascual, li dona una volta i ens porta un restaurant del barri de Gràcia especialitzat en tapes… asiàtiques! El seu xef, el Jordi Brau, ens explica la història del nom del seu restaurant, el Momos i un dels plats estrella.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

12/04/2019 14:46

El plaer de menjar amb les mans a Barcelona

A La Ciutat amb Mònica Günther avui hem gaudir del plaer de menjar amb les mans. L’Edu Pascual ens ha portat a un restaurant etíop de Barcelona: Addis Abeba.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

12/04/2019 14:46

El plaer de menjar amb les mans a Barcelona

A La Ciutat amb Mònica Günther avui hem gaudir del plaer de menjar amb les mans. L’Edu Pascual ens ha portat a un restaurant etíop de Barcelona: Addis Abeba.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/04/2019 15:16

On menjar les millors truites de Barcelona?

Per acabar el programa, com tots els divendres, cedim les regnes de La Ciutat al Gastronopitecus, l’Edu Pascual. Avui diu que ve amb un parell d’ous a parlar-nos d’un restaurant especialitzat en truites.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/04/2019 15:16

On menjar les millors truites de Barcelona?

Per acabar el programa, com tots els divendres, cedim les regnes de La Ciutat al Gastronopitecus, l’Edu Pascual. Avui diu que ve amb un parell d’ous a parlar-nos d’un restaurant especialitzat en truites.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

29/03/2019 14:53

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

29/03/2019 14:53

Un hat-trick de paelles

Ara que s’acosta el bon temps, el Gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens proposa anar a menjar una bona paella. En parlem amb el xef del restaurant Ca l’Esteve, Xesco Bueno. I Prudencio Exojo ens proposa un restaurant de carretera, una d’aquelles joies que conviden a emplatar-nos quan estem de viatge: la Venta de Río Frío.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

29/03/2019 14:53

Un hat-trick de paelles

Ara que s’acosta el bon temps, el Gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens proposa anar a menjar una bona paella. En parlem amb el xef del restaurant Ca l’Esteve, Xesco Bueno. I Prudencio Exojo ens proposa un restaurant de carretera, una d’aquelles joies que conviden a emplatar-nos quan estem de viatge: la Venta de Río Frío.