Gastronomía

RUTA GASTRONOMICA

19/11/2024 15:27

31 perolicos para combatir el frío de Teruel

La Ruta del Perolico ofrecerá 31 propuestas diferentes desde el 21 de noviembre y hasta el 1 de diciembre. Por solo cuatro euros, los clientes que se acerquen a los establecimientos participantes podrán degustar una tapa caliente en un perolico de cerámica turolense acompañando de una consumición.

Congreso Internacional de Gastronomía Cinegética

19/11/2024 13:32

Almagro se convierte en el referente mundial de la carne de caza

Almagro ha acogido esta mañana la inauguración del I Congreso Internacional de Gastronomía Cinegética, un evento que sitúa a la provincia de Ciudad Real y a Castilla-La Mancha como referentes en Europa de la promoción de la carne de caza.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

19/11/2024 08:45

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

19/11/2024 08:45

El mestre xatonaire Xavi Santamans comparteix els secrets del seu triomf al Concurs Nacional del Xató, que torna el dia 24

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Xavi Santamans, mestre xatonaire que va guanyar el Concurs Nacional de Xató Pere Tàpias en l'edició de l'any 2008, que ens explica de quina manera va arriba a participar a aquest concurs obert a tothom, i que es celebra també en el marc del Festival del Xató de Vilanova i la Geltrú. Aquest diumenge 24 de novembre se'n torna a celebrar una nova edició, una festa que també serveix per preservar les receptes del xató i el patrimoni gastronòmic.