menjar

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

21/10/2021 14:13

Xef Zaraida – Un plat senzill per fer a casa.

Avui la Xef Zaraida en ha portat un remenat però de tofu, que en aquest cas fa el paper de l’ou... un ingredient habitual dels remenats. Aquest és un remenat vegà, saludable i amb molt sabor.

DIJOUS, PAELLA

21/11/2019 22:04

Elena Santonja va ser precursora dels programes de cuina a la televisió

Avui hem celebrat el Dia Internacional de la Televisió amb la secció 'Dijous, paella', que ens ha portat una setmana més la Mònica Günther. Ella ens ha desgranat avui els programes de cuina que hem vist a la televisió a Espanya en les darreres dècades. Han aparegut Karlos Arguiñano, Alberto Chicote i Elena Santonja, entre altres.

DIJOUS, PAELLA

21/11/2019 22:04

Elena Santonja va ser precursora dels programes de cuina a la televisió

Avui hem celebrat el Dia Internacional de la Televisió amb la secció 'Dijous, paella', que ens ha portat una setmana més la Mònica Günther. Ella ens ha desgranat avui els programes de cuina que hem vist a la televisió a Espanya en les darreres dècades. Han aparegut Karlos Arguiñano, Alberto Chicote i Elena Santonja, entre altres.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

20/11/2019 21:08

Per alimentar els més petits de casa cal, sobretot, sentit comú

Avui han vingut a berenar amb nosaltres un home i una dona que són experts en nutrició. Són la Lucía Martínez i l'Aitor Sánchez, que presenten la guia '¿Qué le doy de comer?' (Paidós). És un compendi amb consells per alimentar aquestes personetes en edat de creixement i que es rebel·len contra aquelles coses que no els agraden.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

20/11/2019 21:08

Per alimentar els més petits de casa cal, sobretot, sentit comú

Avui han vingut a berenar amb nosaltres un home i una dona que són experts en nutrició. Són la Lucía Martínez i l'Aitor Sánchez, que presenten la guia '¿Qué le doy de comer?' (Paidós). És un compendi amb consells per alimentar aquestes personetes en edat de creixement i que es rebel·len contra aquelles coses que no els agraden.

DIJOUS, PAELLA

19/09/2019 22:20

DIJOUS, PAELLA

19/09/2019 22:20

De Barcelona a Caracas, amb una 'arepa' a la mà

La Mònica Günther ha vingut un dijous més al programa amb el seu 'Dijous, paella'. Avui tornant a agafar un vol per sortir de casa nostra. Hem viatjat radiofònicament des de Barcelona fins la capital de Veneçuela per saber com es fa una 'arepa', una cosa tan típica allà com el pa nostre de cada dia aquí.

DIJOUS, PAELLA

19/09/2019 22:20

De Barcelona a Caracas, amb una 'arepa' a la mà

La Mònica Günther ha vingut un dijous més al programa amb el seu 'Dijous, paella'. Avui tornant a agafar un vol per sortir de casa nostra. Hem viatjat radiofònicament des de Barcelona fins la capital de Veneçuela per saber com es fa una 'arepa', una cosa tan típica allà com el pa nostre de cada dia aquí.

DIJOUS, PAELLA

28/03/2019 21:25

Menjar a les fosques és una experiència única

Coincidint amb l'arribada de l'Hora Del Planeta, que serà aquest dissabte, la Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica única. Està a Barcelona. És un restaurant que es diu 'Dans Le Noir', on els comensals mengen totalment a les fosques. L'atractiu de tot plegat és, a més, endevinar allò que es menja i es beu.