Michelin

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

25/11/2019 07:10

El Cenador de Amós aconsegueix la tercera estrella Michelín

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo repassem el repartiment de les estrelles Michelin entrevistant el nou restaurant amb tres estrelles: el Cenador de Amós, a Cantàbria. El seu xef, Jesús Sánchez, ens explica els secrets de la seva cuina. També viatjarem fins a Múrcia per saludar a la xef Maria Gómez que ha aconseguit la primera estrella per al restaurant Magoga.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

25/11/2019 07:10

El Cenador de Amós aconsegueix la tercera estrella Michelín

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo repassem el repartiment de les estrelles Michelin entrevistant el nou restaurant amb tres estrelles: el Cenador de Amós, a Cantàbria. El seu xef, Jesús Sánchez, ens explica els secrets de la seva cuina. També viatjarem fins a Múrcia per saludar a la xef Maria Gómez que ha aconseguit la primera estrella per al restaurant Magoga.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

25/11/2019 07:05

Gente viajera Catalunya 23/11/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem fins a Korea de la mà d'Asiana Airlines, que està obtenint molt bones xifres amb el seu vol ditecte des de l'aeroport del Prat. Avui també els expliquem què son els sopars sorpresa, entrevistem a David Font, director de l'Agència Catalana de Turisme per parlar de les distincions turístiques que s'han lliurat aquesta setmana. Ens acompanyaran els alcaldes de La Bisbal, Montclar i La Ràpita, alguns dels municipis reconeguts per l'ACT. Per acabar, entrevistem Jesús Sánchez, xef del restaurant El Cenador de Amós, guanyador aquesta setmana de la seva tercera estrella Michelin i Maria Gómez, que n'ha aconseguit la primera per al restaurant Magoga de Múrcia.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

25/11/2019 07:05

Gente viajera Catalunya 23/11/2019

Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem fins a Korea de la mà d'Asiana Airlines, que està obtenint molt bones xifres amb el seu vol ditecte des de l'aeroport del Prat. Avui també els expliquem què son els sopars sorpresa, entrevistem a David Font, director de l'Agència Catalana de Turisme per parlar de les distincions turístiques que s'han lliurat aquesta setmana. Ens acompanyaran els alcaldes de La Bisbal, Montclar i La Ràpita, alguns dels municipis reconeguts per l'ACT. Per acabar, entrevistem Jesús Sánchez, xef del restaurant El Cenador de Amós, guanyador aquesta setmana de la seva tercera estrella Michelin i Maria Gómez, que n'ha aconseguit la primera per al restaurant Magoga de Múrcia.

Preguntamos a los oyentes

08/08/2018 10:17

Oyentes: "Mi plato estrella es lomo 'a la velocidad'"

En la hora del oyente con Begoña Gómez, Javier Ruiz, Arturo Téllez y Paloma Gallego preguntamos a los oyentes, recordando al recientemente fallecido Joël Robuchon, cuales son los platos por los que le tendrían que otorgar una estrella Michelin. Arroces, carnes, guisos y platos exquisitos, de vanguardia con medidas exactas o de tradición oral familiar de medidas intuitivas, incluso chapuzas de estudiante sin mucha mano para los fogones, cada cual tiene su plato estrella, ese que hace que se caiga una lagrimita.

Preguntamos a los oyentes

08/08/2018 10:17

Preguntamos a los oyentes

08/08/2018 10:17

Oyentes: "Mi plato estrella es lomo 'a la velocidad'"

En la hora del oyente con Begoña Gómez, Javier Ruiz, Arturo Téllez y Paloma Gallego preguntamos a los oyentes, recordando al recientemente fallecido Joël Robuchon, cuales son los platos por los que le tendrían que otorgar una estrella Michelin. Arroces, carnes, guisos y platos exquisitos, de vanguardia con medidas exactas o de tradición oral familiar de medidas intuitivas, incluso chapuzas de estudiante sin mucha mano para los fogones, cada cual tiene su plato estrella, ese que hace que se caiga una lagrimita.