Más de uno ourense
17/01/2025 13:41
Fachós e Botelo están de festa en Se nos va la Olla
Dúas festas arraigadas centraron a atención do espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín.
Más de uno ourense
17/01/2025 13:41
Dúas festas arraigadas centraron a atención do espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín.
MAS DE UNO OURENSE
10/01/2025 14:43
O espazo de gastronomía e turismo "Se nos va la Olla coa colaboración de Rubén Amorín no faltou a sua cita dos venres en "Más de Uno Ourense"
Más de uno ourense
03/01/2025 13:39
No espazo semanal de gastronomía e turismo "Se nos va la Olla" coa colaboración de Rubén Amorín tivemos ocasión de coñecer o delicioso roscón de reis de "Mestura Panadería Gourmet" e de facer balance dos primeiros catro meses de funcionamento do "Mercado de A Ponte".
Más de uno ourense
27/12/2024 13:35
No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” tivemos ocasión de achegarnos ao Restaurante Cervecería “La abadía” para conversar co seu xerente José Antúnez. Ademáis visitounos un apaixoado da cociña tradicional, Alfonso López que acaba de publicar “200 recetas de cocina Española”.
Más de uno ourense
20/12/2024 13:43
No espacio lúdico-gastronómico de Más de Uno Ourense, Se nos va la Olla, visitamos hoxe Viña Costeira e Bakery&Coffee Tito para coñecer as suas recomendacións de Nadal.
Más de uno ourense
13/12/2024 13:38
O espazo gastronómico Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, contou en Más de Uno Ourense co influencer das receitas Alfonso López, quen ven de publicar un novo libro titulado "200 recetas de cocina española".
Más de un ourense
29/11/2024 13:43
O espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou a celebración da III Festa do Viño Novo da que nos falou o Alcalde Fernando Rodríguez e que contará como pregoeira de excepción a adegueira Pilar Higuero, que fai na zona o seu famoso "Pita Cega".
Más de uno ourense
22/11/2024 13:38
Más de uno ourense
22/11/2024 13:38
O espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín contou hoxe con Julio Alonso Feijoo, de Queixos Feijoo, con quen falamos do oficio e tamén dos dous premios acadados recentemente nos World Cheese Awards.
Más de uno ourense
15/11/2024 13:35
No espazo de gastronomía "Se nos va la Olla" falamos co xerente do Bar Pepinillo, Andrés Fernández, un clásico dos bocatas que foi distinguido cun Solete da Guia Repsol. Ademáis conversamos con Juanjo Martinez da Asociación Os Cogordos sobre a XXV Semana Micolóxica Ourensán
Más de uno ourense
25/10/2024 14:22
"Más Uno Ourense" viaxou ate o recinto feiral de Expourense con motivo do 25 aniversario do Salón Internacional do turismo gastronómico "Xantar" con presencia de 5 países e 140 actividades no mellor escaparate dos productos galegos de calidade.