Se nos va la Olla

Más de uno ourense

22/11/2024 13:38

Dúas novas distincións para Queixos Feijoo

O espacio Se nos va la olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín contou hoxe con Julio Alonso Feijoo, de Queixos Feijoo, con quen falamos do oficio e tamén dos dous premios acadados recentemente nos World Cheese Awards.

Más de uno ourense

15/11/2024 13:35

Bar Pepinillo e XV Semana da micoloxía en "Se nos va la Olla"

No espazo de gastronomía "Se nos va la Olla" falamos co xerente do Bar Pepinillo, Andrés Fernández, un clásico dos bocatas que foi distinguido cun Solete da Guia Repsol. Ademáis conversamos con Juanjo Martinez da Asociación Os Cogordos sobre a XXV Semana Micolóxica Ourensán

Más de uno ourense

20/09/2024 13:37

Más de uno ourense

20/09/2024 13:37

Puxemos mel tradicional e pulpo á feira no Se nos va la Olla

No Se nos va la Olla de hoxe, con Paco Sarria e Rubén Amorín falamos da elaboración de mel tradicional con Xabier Sotelo, de "Labrega Mel", que desenvolve o seu labor nas terras de Trives. Seu obxectivo é "o mellor de nós para calquera de vós".

Más de uno ourense

13/09/2024 13:38

Visitamos a Cafetería Marinto e coñecemos as conservas Mareterra

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe o traballo que realizan na conserveira ourensá asentada en Esgos, Mareterra. Falamos co seu xerente, o ex xogador de baloncesto do COB, Carlos Rodríguez.

Más de uno ourense

06/09/2024 13:38

A colleita de patacas e o Campionato de Tapas e Pinchos en Se nos va la Olla

O espacio Se nos va la olla en Más de Uno Ourense, con Paco Sarria e Rubén Amorín abordou hoxe a celebración o 14 e 15 de outubro no Pazo de Vilamarín, do III Campionato de Tapas e Pinchos de Galicia. Para elo falamos co presidente da Academia da Tapa, Mikel Martínez.