Se nos va la Olla

Más de uno ourense

12/04/2024 13:33

O aniversario de Ceres e os segredos do Auriga

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, visitamos hoxe o Ceres co motivo do seu primeiro aniversario, conversando con Mariano González. Tamén visitamos o Auriga Gastrobar para que Cristian Arrojo nos falara das suas especialidades.

Más de uno ourense

05/04/2024 13:33

Cervezas Santo Cristo de aniversario e nova xerencia en Bar Mundial

O espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou hoxe o décimo aniversario das Cervexas Santo Cristo que esta tarde terá lugar na Cervexaría O Moucho, conversando con Raúl Merino. Tamén coñecemos a nova xerencia do Bar Mundial.

Más de uno Ourense

22/03/2024 13:33

Visitamos a cervecería La Abadía e a Feira do viño de Amandi

No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” visitamos todo un clásico de hostelería ourensán, “Cervecería La Abadía” en Valle Inclán 43. Conversamos sobre a sua proposta culinaria con José Antúnez. Ademáis visitamos terras de Sober para adentrarnos da man do seu alcalde, Luís Fernández, na XLIV edición da Feira do Viño de Amandi.

Más de uno ourense

15/03/2024 13:34

A Festa do Lázaro en Verin a a viticultura asociativa de Cabraloura

No espacio Se nos va la Olla, en Más de Uno Ourense, coñeceremos en detalle a celebración da Festa do Lázaro en Verin en conversa co edil Manuel Lorenzo e o proxecto de viticultura asociativa Cabraloura, do que falamos con David Rodríguez Barra.

Más de uno ourense

08/03/2024 13:40

Comer en Marmurio do Río

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz

Más de uno ourense

16/02/2024 13:27

El Buen Tapeo e Carnicería O Rodicio en Se nos va la Olla

O espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín regresa hoxe a El Buen Tapeo para conversar co chef Ignacio León, pero tamén visitan a Carnicería O Rodicio para conversar con Iván Parada.

Más de uno ourense

02/02/2024 13:38

Más de uno ourense

02/02/2024 13:38

Bar O Rosal e A Cociña de Silvina en Se nos va la Olla

O espacio gastronómico e de ocio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, desvelou hoxe quen está detrás da Cociña de Silvina en conversa con Francisco Magide. Tamén falamos das terrazas con Jorge Gonzalvez do Bar O Rosal.