Se nos va la Olla

Más de uno ourense

15/07/2022 13:32

En "Se nos va la Olla" vamos de vermut e tomaremos un xeado

No espazo gastronómico e turístico "Se nos va la olla" disfrutamos dos refrescantes xeados e deliciosas crepes de "Lolita Café Glacier", visitamos O Carballiño coa "Ruta de Povarelo" na que participan 60 establecementos.

Más de uno ourense

01/07/2022 13:36

Imos a Cea hoxe en Se nos va la Olla

Imos a Cea hoxe por partida doble en Se nos va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín. En primeiro lugar ata a Brasería Ventura para falar en Faramontaos con Marcos Mosquera e uns poucos metros máis aló con Carlos Rodríguez, presidente da IXP Pan de Cea para falar da XXIX Edición da Festa do Pan que ten lugar esta fin de semana.

Más de uno ourense

17/06/2022 13:34

O novo presidente de Cociña Ourense, Gerson Iglesias e Pazo de Toubes en Se nos va la Olla

O novo presidente do colectivo Cociña Ourense, Gerson Iglesias, foi un dos convidados hoxe ó espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, onde tamén falamos dos Ribeiros de calidade e máis concretamente do Pazo de Toubes, con Óscar Martínez, do departamento de márketing de Viña Costeira.

SE NOS VA LA OLLA

27/05/2022 13:47

84 vinos de 32 bodegas participaron en la cata oficial de la D.O Ribeira Sacra

Son veinte marcas más de las que concursaron en la última cata celebrada en 2019. La categoría de vinos de otras añadas es la que registró un mayor incremento de participación. Cata que comentamos con Mercedes González, así como otras citas para este fin de semana como la Festa da Torta de Millo de Guitiriz.

Más de uno ourense

20/05/2022 13:34

Se nos va la Olla al chuletón y a Valdeorras

A Ruta do Viño en Valdeorras a fin de semana próxima e as carnes de Restaurante A Feira forman parte dos asuntos que hoxe abordan no espacio Se nos Va la Olla, Paco Sarria e Rubén Amorín, en Más de Uno Ourense

Más de uno ourense

13/05/2022 13:38

En "Se nos va la olla" poñemonos Chuletón!

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, dobre ración de chuletón!. Falamos con Alberto Sequeiros de Restaurante O Muiñeiro e con José González de Atarazana, coa gastronomía e os praceres da carne como protagonistas