Se nos va la Olla

Con Paco Sarria

24/09/2021 13:31

Se nos va la olla mira a Allariz

Ademáis de conversar co blogger Pepe Oliveira no espacio con Congelados Salgado, no Se nos va la Olla de hoxe falamos coa Alcaldesa de Allariz, Cristina Cid, sobre as X Xornadas da Carne de Boi que durante 19 días promoven nesta villa.

Con Paco Sarria

17/09/2021 10:51

Especial Torneo de Golf desde Montealegre Club de Golf

Onda Cero realizou hoxe un desplegue especial dende o Montealegre Club de Golf con motivo do torneo que terá lugar este sábado. Falamos de gastronomía, de bebidas, de cine, deporte ou coches cos nosos patrocinadores e colaboradores habituais.

Con Paco Sarria

10/09/2021 13:37

Se nos va la olla de vendimia en Más de Uno Ourense

A vendima vista dende unha perspectiva diferente da man dunha iniciativa de Viña Costeira centra hoxe o espacio Se nos va la Olla, xunto co espacio La Receta de tu Vida, con Congelados Salgado, que hoxe compartimos co Restaurante Outarelo

"Se nos va la olla"

16/07/2021 13:27

En Más de Uno se nos va la olla a Carballiño coa festa do pulpo

En Se nos va la olla o concelleiro de cultura do Carballiño, Diego Fernández explicou cómo afrontan unha noa edición da Feira do Pulpo e a hosteleria Gloria Martín relatou as especialidades de "Restaurante El Empalme", unha parada obrigada na autovia Ourense-Madrid.

"Se nos va la olla"

25/06/2021 13:37

A nova xestión da Estación de Montaña de Manzaneda

Poñemos o acento hoxe no espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, nas perspectivas de verán para a Estación de Montaña de Manzaneda, baixo a xestión de Artabria Turismo. Falamos co seu director xeral, Albert Montaner.

SE NOS VA LA OLLA

18/06/2021 13:57

Ensalada de tirabeques

El chef, Quique Rodríguez, nos propone una ensalada sencilla de tirabeques con tomate, boquerones en vinagre y aliñada con una salsa de anchoas, aceitunas verdes y aceite de oliva virgen extra. En Se Nos Va la Olla nos acompañó también Tony Portela, que acaba de inaugurar en la Rúa da Cruz, en el local que durante 65 años ocupó el Verruga.

"Se nos va la olla"

18/06/2021 13:35

As Cenas Clandestinas en Más de Uno Ourense"

Coñecemos hoxe no espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, as Cenas Clandestinas do Restaurante Erva do Oca Vila de Allariz. Falamos co chef Gerson Iglesias en Más de Uno Ourense.

SE NOS VA LA OLLA

11/06/2021 13:50

SE NOS VA LA OLLA

11/06/2021 13:50

Las claves para cocinar cachopo

Una parte muy importante es el tipo de carne, deben ser filetes finos preferiblemente de tapa o cadera de ternera y pedir al carnicero que los aplaste ligeramente con una espalmadera. El chef, Quique Rodríguez, aconseja usar jamón serrano de bodega y un queso ahumado San Simón da Costa o un Cebreiro curado en láminas bien finas.

"Se nos va la olla"

11/06/2021 13:38

O Salón Ourense Vinis Terrae en Más de Uno Ourense

En "Se nos va la olla" anticipámonos á 9ª edición do Salón Ourense Vinis Terrae, achegámonos á Ribeira Sacra lucense para coñecer a experiencia do tour enolóxico "Wine Tour Ribeira Sacra" e seguimos ca campaña de apoio ao sector hosteleiro.

"Se nos va la olla"

04/06/2021 13:38

Coñecemos as propostas de Enoturismo de Viña Costeira

Abordamos hoxe no espacio Se nos Va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, as propostas que sobre enoturismo fai a adega Viña Costeira, no Ribeiro. Falamos delo en Más de Uno Ourense co director de márketing da adega, Oscar Martínez.