Se nos va la Olla

"Se nos va la olla"

25/06/2021 13:37

A nova xestión da Estación de Montaña de Manzaneda

Poñemos o acento hoxe no espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, nas perspectivas de verán para a Estación de Montaña de Manzaneda, baixo a xestión de Artabria Turismo. Falamos co seu director xeral, Albert Montaner.

SE NOS VA LA OLLA

18/06/2021 13:57

Ensalada de tirabeques

El chef, Quique Rodríguez, nos propone una ensalada sencilla de tirabeques con tomate, boquerones en vinagre y aliñada con una salsa de anchoas, aceitunas verdes y aceite de oliva virgen extra. En Se Nos Va la Olla nos acompañó también Tony Portela, que acaba de inaugurar en la Rúa da Cruz, en el local que durante 65 años ocupó el Verruga.

"Se nos va la olla"

18/06/2021 13:35

As Cenas Clandestinas en Más de Uno Ourense"

Coñecemos hoxe no espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, as Cenas Clandestinas do Restaurante Erva do Oca Vila de Allariz. Falamos co chef Gerson Iglesias en Más de Uno Ourense.

SE NOS VA LA OLLA

11/06/2021 13:50

Las claves para cocinar cachopo

Una parte muy importante es el tipo de carne, deben ser filetes finos preferiblemente de tapa o cadera de ternera y pedir al carnicero que los aplaste ligeramente con una espalmadera. El chef, Quique Rodríguez, aconseja usar jamón serrano de bodega y un queso ahumado San Simón da Costa o un Cebreiro curado en láminas bien finas.

"Se nos va la olla"

11/06/2021 13:38

O Salón Ourense Vinis Terrae en Más de Uno Ourense

En "Se nos va la olla" anticipámonos á 9ª edición do Salón Ourense Vinis Terrae, achegámonos á Ribeira Sacra lucense para coñecer a experiencia do tour enolóxico "Wine Tour Ribeira Sacra" e seguimos ca campaña de apoio ao sector hosteleiro.

"Se nos va la olla"

04/06/2021 13:38

Coñecemos as propostas de Enoturismo de Viña Costeira

Abordamos hoxe no espacio Se nos Va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, as propostas que sobre enoturismo fai a adega Viña Costeira, no Ribeiro. Falamos delo en Más de Uno Ourense co director de márketing da adega, Oscar Martínez.

SE NOS VA LA OLLA

28/05/2021 14:02

Las claves de cocinar merluza al vapor

El chef, Quique Rodríguez, nos explica una de las formas de cocinar merluza que mejor nos hace disfrutar de su sabor. Merluza al vapor con una guarnición de apio nabo y berberechos.

"Se nos va la Olla"

28/05/2021 13:38

"Se nos va la Olla"

28/05/2021 13:38

A 58 edición da Feira do Viño do Ribeiro en Más de Uno Ourense

O espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, aborda hoxe a celebración da 58 edición da Feira do Viño do Ribeiro, marcada polas condicións que marca a pandemia. Falamos con Iván Mártínez, Axente de Emprego e Desenvolvemento Local.

"Se nos va la olla"

21/05/2021 13:38

En Más de Uno Ourense vamonos de tapas

No espacio Se nos va la Olla, en Más de Uno Ourense, con Paco Sarria e Rubén Amorín, queremos pulsar hoxe o ambiente nas taperías de cara a unha fin de semana con ampliación de horario. Iremos ata A Ponte para falar con Eric, da tapería Solpor.

"Se nos va la Olla"

14/05/2021 13:39

A gastronomiía presente con Ruben Amorín

O espazo gastronómico "Se nos va la olla" con Rubén Amorín lévanos un día máis a interesarnos pola actualidade do sector hosteleiro en conversa co Restaurante "Outarelo"