Más de uno ourense
08/03/2024 13:40
Comer en Marmurio do Río
No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz
Más de uno ourense
08/03/2024 13:40
No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz
Más de uno ourense
01/03/2024 13:41
Disfrutamos das "hamburguesas gourmet" de "Comecamiños" e coñecemos unha fermosa historia de emprendemento local conversando con Hugo Castro. Ademáis viaxamos a Castro Caldelas onde se celebra a "primeira feira de gando vacún", unha inicativa de apoiou ao sector gandeiro.
Más de uno ourense
16/02/2024 13:27
O espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín regresa hoxe a El Buen Tapeo para conversar co chef Ignacio León, pero tamén visitan a Carnicería O Rodicio para conversar con Iván Parada.
Más de uno ourense
02/02/2024 13:38
O espacio gastronómico e de ocio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, desvelou hoxe quen está detrás da Cociña de Silvina en conversa con Francisco Magide. Tamén falamos das terrazas con Jorge Gonzalvez do Bar O Rosal.
Más de uno ourense
19/01/2024 13:37
O espacio Se nos va la Olla deu a coñecer a cociña caseira do Bar Carballo e as tartas ó forno de SuarezCake. Falamos delo con Mary González e con Anxo Suárez.
Más de Uno Ourense
12/01/2024 13:39
A terceira edición das xornadas do Botelo e o cocido valdeorrés que se celebran en breve en O Barco de Valdeorras e a segunda edición de Talentos by Abril que promove a empresa ourensán Aceites Abril foron os principais protagonistas de Se nos va la Olla con Xesús Álvarez e Rubén Amorín
Más de uno ourense
15/12/2023 13:35
No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín viaxamos hoxe á Ribeira Sacra para coñecer mellor o proxecto da Praia da Cova, regresando despois ó corazón da zona Viños para coñecer as novedades de Atarazana.
Más de uno ourense
01/12/2023 13:36
Más de uno ourense
01/12/2023 13:36
En Se nos va la Olla coñecimos un dos proxectos premiados pola Fundación Juana de Vega sobre a recuperación da raza de porco silleiro en Boborás. Ademáis visitamos Celanova, vila finalista no concurso de alumeado navideño da afamada marca de chocolates Ferrero Rocher.
Más de uno ourense
10/11/2023 16:00
A Feira de Outono de Allariz, e o magosto en Ourense e outros concellos ocuparon hoxe parte do espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno. Tamén convidamos A Sergio Paradela e a Adrián Fragata para falar do novo Gabbia Urban Bar.
Más de uno ourense
03/11/2023 13:34
A celebración do Salón Gastronómico Xantar no recinto feiral de Expourense ata este domingo centrou o espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense.