El món de l'alta gastronomia
10/07/2024 20:34
Maria Nicolau: “Estic a mort amb l’artesania”
Xerrem a la Brúixola amb la xef Maria Nicolau amb motiu de la publicació del seu llibre “Cremo”
El món de l'alta gastronomia
10/07/2024 20:34
Xerrem a la Brúixola amb la xef Maria Nicolau amb motiu de la publicació del seu llibre “Cremo”
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
02/07/2024 15:21
Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Roser Xandri, vicepresidenta primera d'Ap!Lleida que ens parla del Sopar Solidari que organitzen aquest dijous 4 de juliol en benefici de l'IRBLleida i espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové, avui amb receptes ben fresques per passar l'estiu.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
18/06/2024 14:40
Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Ramon Bochaca, director del Galacticat, el Festival Internacional de Cinema de Tàrrega i Ponent que es celebra del 24 al 30 de juny. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal, que avui ens parla sobre el Museu de la Sal de Gerri de la Sal i en l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové, parlem de l'origen de la tapa.
Contingut ofert per l'ajuntament de Salou
18/06/2024 08:31
La gran diversitat i riquesa gastronòmica de Salou es mostra, des d’aquest divendres, a través d’una nova edició del Gastrotour.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
11/06/2024 14:36
Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marbà i Eva Figuera que ens parlen de la desfilada solidària que es farà aquest dijous al Club Tennis Lleida en benefici de l'Associació Contra el Càncer de Lleida. Seguim amb Josep Serveto, president de l'Associació de la Trobada Empresarial de Pirineu que té lloc a la Seu d'Urgell aquest dijous i divendres, i l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
04/06/2024 14:20
Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'actualitat de la jornada que passa per l'inici de les proves PAU per 2.419 alumnes de Lleida, Alt Pirineu i Aran i l'aixecament de les protestes del sector de la pagesia als punts fronteres. De la mà d'en Jesús Brufal ens apropem al Museu dels raiers de Coll de Nargó i en l'espai de cuina i gastronomia, avui cuinem albergínies amb el xef Gabriel Jové.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
29/05/2024 09:44
Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès i Montse Sanjuan que ens parlen de la programació prevista al voltant del Festival El Segre de Negre, aquest divendres i dissabte a Lleida. Seguim amb l'espai de música i els enfrontaments que ens porta el musicòleg Jordi Cano, avui per parlar de Ricard Viñes i Enric Granados i cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
21/05/2024 14:25
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
21/05/2024 14:25
Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Ferran Pèrdrix, president de la Fecoll, que ens parla de totes les novetats i preparatius de la 43a edició de l'Aplec del Caragol de Lleida que es celebra del 24 al 26 de maig. Seguim amb l'espai de patrimoni, amb Jesús Brufal que ens explica què hi trobem al Centre d'Interpretació del Secans que hi ha al Castell de Concabella, i cuinem coques de recapte en l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.
PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA
14/05/2024 14:37
Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem les guanyadores i el guanyador de les diferents categories del concurs periodístic Josep Pernau i en parlem també amb el regidor d'Educació a la Paeria Xavier Blanco. Seguim amb el fotògraf Toni Prim, amb qui avui analitzem aquelles imatges i paratges que ens serveixen per identificar Lleida i la seva essència i en l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, un homenatge especial a la cuina de Jaén, als andrajos i a la Joana, la persona que li va descobrir aquesta recepta que avui comparteix amb nosaltres.
CONTINGUT OFERT PER L'AJUNTAMENT DE SALOU
02/05/2024 10:33
La XII edició de Sabor Salou es prepara per ser una festa sensorial que unirà gastronomia i cultura a la capital de la Costa Daurada, del 3 al 5 de maig.