cuina

RECETA VERANIEGA

25/07/2024 15:45

Ensalada de sardinas con queso para refrescar el paladar

Cada semana nos visitará en el estudio un chef magnífico. Es Youcef Boucetta, que cada jueves nos propondrá una receta para hacer este verano y quedar bien con nuestros amigos, invitados o con la familia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

18/07/2024 08:35

La Ciutat Lleida 16/07/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Andreu Vàzquez, director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, que ens comenta la programació i els actes que hi haurà aquesta setmana en el marc de la Festa Major de l'IEI. Seguim amb l'Eva Balcells, responsable de comunicació del Festival Paupaterres que s'inicia a Tàrrega aquest dimecres i espai de patrimoni amb Jesús Brufal. En el tram final, els minuts gastronòmics amb el xef Gabriel Jové, que ens proposa un tour de restaurants per Catalunya.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

02/07/2024 15:21

La Ciutat Lleida 02/07/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Roser Xandri, vicepresidenta primera d'Ap!Lleida que ens parla del Sopar Solidari que organitzen aquest dijous 4 de juliol en benefici de l'IRBLleida i espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové, avui amb receptes ben fresques per passar l'estiu.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

18/06/2024 14:40

La Ciutat Lleida 18/06/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Ramon Bochaca, director del Galacticat, el Festival Internacional de Cinema de Tàrrega i Ponent que es celebra del 24 al 30 de juny. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal, que avui ens parla sobre el Museu de la Sal de Gerri de la Sal i en l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové, parlem de l'origen de la tapa.

Contingut ofert per l'ajuntament de Salou

18/06/2024 08:31

Tret de sortida de la 12a edició del Gastrotour

La gran diversitat i riquesa gastronòmica de Salou es mostra, des d’aquest divendres, a través d’una nova edició del Gastrotour.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

11/06/2024 14:36

La Ciutat Lleida 11/06/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Antonieta Marbà i Eva Figuera que ens parlen de la desfilada solidària que es farà aquest dijous al Club Tennis Lleida en benefici de l'Associació Contra el Càncer de Lleida. Seguim amb Josep Serveto, president de l'Associació de la Trobada Empresarial de Pirineu que té lloc a la Seu d'Urgell aquest dijous i divendres, i l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

04/06/2024 14:20

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

04/06/2024 14:20

La Ciutat Lleida 04/06/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'actualitat de la jornada que passa per l'inici de les proves PAU per 2.419 alumnes de Lleida, Alt Pirineu i Aran i l'aixecament de les protestes del sector de la pagesia als punts fronteres. De la mà d'en Jesús Brufal ens apropem al Museu dels raiers de Coll de Nargó i en l'espai de cuina i gastronomia, avui cuinem albergínies amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

29/05/2024 09:44

La Ciutat Lleida 28/05/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Eulàlia Pagès i Montse Sanjuan que ens parlen de la programació prevista al voltant del Festival El Segre de Negre, aquest divendres i dissabte a Lleida. Seguim amb l'espai de música i els enfrontaments que ens porta el musicòleg Jordi Cano, avui per parlar de Ricard Viñes i Enric Granados i cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

21/05/2024 14:25

La Ciutat Lleida 21/05/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Ferran Pèrdrix, president de la Fecoll, que ens parla de totes les novetats i preparatius de la 43a edició de l'Aplec del Caragol de Lleida que es celebra del 24 al 26 de maig. Seguim amb l'espai de patrimoni, amb Jesús Brufal que ens explica què hi trobem al Centre d'Interpretació del Secans que hi ha al Castell de Concabella, i cuinem coques de recapte en l'espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.