paella

DIJOUS, PAELLA

07/11/2019 22:43

La paella és poderosa

Aquest dijous la Mònica Günther ha posat en valor el plat que dona nom a aquesta secció. I no ho ha fet sola, no. Ha portat en Rodrigo de la Calle, un dels més grans estudiosos de la paella al nostre país. Ens ha presentat el seu darrer llibre 'Paella Power', una proposta atrevida amb els arrossos i les paelles tradicionals i modernes com a base, amb una gran varietat de maneres i alternatives de preparar-les.

DIJOUS, PAELLA

18/07/2019 21:28

Avui, al 'Dijous, paella'... parlem de paella!

Com a colofó de la temporada, la Mònica Günther ha fet el què teniem pendent des del setembre passat: parlar de paella en dijous, que és quan se servei aquest plat als restaurants catalans. Aquest fet, ha donat nom a aquesta secció aquesta temporada. Una temporada que rubriquem amb un home que es dedica a exportar la paella valenciana al món sencer.

DIJOUS, PAELLA

18/07/2019 21:28

Avui, al 'Dijous, paella'... parlem de paella!

Com a colofó de la temporada, la Mònica Günther ha fet el què teniem pendent des del setembre passat: parlar de paella en dijous, que és quan se servei aquest plat als restaurants catalans. Aquest fet, ha donat nom a aquesta secció aquesta temporada. Una temporada que rubriquem amb un home que es dedica a exportar la paella valenciana al món sencer.

DIJOUS PAELLA

29/11/2018 20:27

L'arròs com a forma de vida

La Mònica ens ha portat al seu 'Dijous, paella' un dels mestres arrossaires de Catalunya. Es diu Xesco Bueno i regenta un restaurant a Castellbisbal que es podria anomenar la catedral de l'arròs. Ens ha fet una recepta per a un bon arròs.

DIJOUS PAELLA

29/11/2018 20:27

L'arròs com a forma de vida

La Mònica ens ha portat al seu 'Dijous, paella' un dels mestres arrossaires de Catalunya. Es diu Xesco Bueno i regenta un restaurant a Castellbisbal que es podria anomenar la catedral de l'arròs. Ens ha fet una recepta per a un bon arròs.

'DIJOUS PAELLA' A LA BRÚIXOLA

13/09/2018 19:54

Receptes saludables per a una tardor comfortable

A La Brúixola som més de berenar, però estem encantats de sopar cada setmana amb la Mònica Günther, que ens recomana receptes per a fer una bona digestió.