paella

ENTREVISTA EN 'POR FIN NO ES LUNES'

11/04/2021 11:59

Rodrigo de la Calle: "En todo el planeta se asocia la gastronomía española con una paella"

En 'Por fin no es lunes' hablamos con Rodrigo de la Calle, chef con una Estrella Michelin, Premio Nacional de Gastronomía Saludable y autor de 'Paella Power'. Esta semana se ha conocido que la Generalitat Valenciana quiere declarar la paella bien de interés cultural. "La paella es un símbolo identitario. Significa juntarse con la familia, tener el día libre", explica el cocinero.

DIJOUS, PAELLA

07/11/2019 22:43

La paella és poderosa

Aquest dijous la Mònica Günther ha posat en valor el plat que dona nom a aquesta secció. I no ho ha fet sola, no. Ha portat en Rodrigo de la Calle, un dels més grans estudiosos de la paella al nostre país. Ens ha presentat el seu darrer llibre 'Paella Power', una proposta atrevida amb els arrossos i les paelles tradicionals i modernes com a base, amb una gran varietat de maneres i alternatives de preparar-les.

DIJOUS, PAELLA

07/11/2019 22:43

La paella és poderosa

Aquest dijous la Mònica Günther ha posat en valor el plat que dona nom a aquesta secció. I no ho ha fet sola, no. Ha portat en Rodrigo de la Calle, un dels més grans estudiosos de la paella al nostre país. Ens ha presentat el seu darrer llibre 'Paella Power', una proposta atrevida amb els arrossos i les paelles tradicionals i modernes com a base, amb una gran varietat de maneres i alternatives de preparar-les.

DIJOUS, PAELLA

18/07/2019 21:28

Avui, al 'Dijous, paella'... parlem de paella!

Com a colofó de la temporada, la Mònica Günther ha fet el què teniem pendent des del setembre passat: parlar de paella en dijous, que és quan se servei aquest plat als restaurants catalans. Aquest fet, ha donat nom a aquesta secció aquesta temporada. Una temporada que rubriquem amb un home que es dedica a exportar la paella valenciana al món sencer.

DIJOUS, PAELLA

18/07/2019 21:28

Avui, al 'Dijous, paella'... parlem de paella!

Com a colofó de la temporada, la Mònica Günther ha fet el què teniem pendent des del setembre passat: parlar de paella en dijous, que és quan se servei aquest plat als restaurants catalans. Aquest fet, ha donat nom a aquesta secció aquesta temporada. Una temporada que rubriquem amb un home que es dedica a exportar la paella valenciana al món sencer.